Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre ieșirea din Coaliție: Orice variantă este pe masă

Deputatul Ionuț Moșteanu a declarat, miercuri, cu privire la posibilitatea ieșirii USR PLUS din Coaliția guvernamentală, că "orice variantă este pe masă".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.04.2021 - 12:17

Deputatul Ionuț Moșteanu, șeful grupului deputaților USR PLUS, a sugerat, miercuri, că ar fi posibilă ieșirea din Coaliția guvernamentală a USR PLUS, ca efect al deciziei premierului Cîțu (PNL) de a-l demite pe Vlad Voiculescu (USR PLUS) din funcția de ministru al Sănătății.

Întrebat despre această variantă a USR PLUS de a ieși din Coaliție, deputatul Moșteanu a răspuns: "Orice variantă este pe masă".

Cu puțin timp înainte, premierul Cîțu anunțase că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l revoca pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Cu privire la ministru, decizia finală va aparține șefului statului.

Pe de altă parte, premierul Cîțu a anunțat că a demis-o pe Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Decizia premierului cu privire la Andreea Moldovan a fost publicată, miercuri, 14 aprilie, în Monitorul Oficial.

Comentarii