Ionel Dancă

Ionel Dancă: Avocatul Poporului, CCR și trei partide - vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor

Şeful Cancelariei premierului Orban, Ionel Dancă, acuză PSD, Pro România și ALDE, precum și insituțiile Avocatul Poporului şi CCR de zădărnicirea combaterii bolilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2020 - 16:48

"555 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD + filialele de la Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR şi din alte instituţii ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum şi se fac vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor. Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental şi medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaţionismul pericolului COVID pentru câştig electoral ieftin şi incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraţioniştii de serviciu ai manipulării publice şi, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi, care nu respectă regulile de protecţie sanitară şi îşi pun în pericol sănătatea lor şi a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei", a afirmat Ionel Dancă într-o postare pe Facebook.

Această postare a șefului Cancelariei a fost pusă pe Facebook în după-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie.

Ulterior, joi, numărul de cazuri confirmate de coronavirus l-a depășit pe cel care fusese consemnat miercuri. Astfel, miercuri la prânz se anunțau 555 de noi cazuri de coronavirus, iar după 24 de ore, adică joi, s-au anunțat 614 cazuri noi de confirmare cu coronavirus.

În total, până joi la amiază, în România s-au înregistrat 30789 de persoane infectate cu Covid-19.

Comentarii