Traian Băsescu: Kovesi și Coldea au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Dacă aș fi în locul Elenei Udrea m-aș duce direct la CEDO

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, marți, după acuzațiile lansate de procurorul Mihaela Iorga la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, că dacă ar fi în locul Elenei Udrea nu ar mai sta "nicio clipă", ci s-ar duce la CEDO.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

04.07.2017 - 23:29

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, marți, după acuzațiile lansate de procurorul Mihaela Iorga la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, că dacă ar fi în locul Elenei Udrea nu ar mai sta "nicio clipă", ci s-ar duce "direct la CEDO", potrivit Mediafax.

„Doamna Codruţa Kovesi, împreună cu Coldea, au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Codruţa Kovesi îl duce şi singură, indiscutabil, iar în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, de doi şi jumătate spun tot timpul că este o înscenare şi Gala Bute şi actualul dosar cu alegerile, dar nu îmi foloseşte la nimic.

Iată că apar elemente. Dacă declaraţia procurorului de caz este că i-a cerut procurorul şef DNA s-o aresteze pe Elena Udrea, această declaraţie este consemnată şi eu în locul doamnei Udrea nu aş mai sta nicio clipă, m-aş duce direct la CEDO pentru că este evident că nu are parte de un proces corect”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...