Gianni Pittella salută nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier al României

Gianni Pittella salută nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier al României

Gianni Pittella, liderul Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, salută nominalizarea Vioricăi Dăncilă, șefa delegației PSD în Parlamentul European, pentru funcția de prim-ministru al României.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 17:03

„Salutăm nominalizarea politică a eurodeputatului Viorică Dăncilă, în calitate de viitor prim-ministru al României. Nominalizarea unei femei, un deputat european foarte profesionist, de încredere și competent, cu un mare atașament față de valorile europene și progresiste, ar putea constitui cea mai bună soluție pentru frământările politice actuale. Acesta este viitorul de care au nevoie cetățenii români și Europa”, precizează Pittella într-o declarație dată publicității marți.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de prim ministru. Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că se bucură că Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcţia de premier şi a precizat, între altele, că aceasta a spus că va continua legile justiţiei.

”M-am bucurat mult că e o femeie (...), o persoană care are tot sprijinul PSD, cu care eu am lucrat extraordinar de bine şi sunt convinsă că e o alegere foarte bună”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Comentarii