20 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăPolitică"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD – PNL la funcția de primar general al Capitalei.

“Intuiția și logica mă fac să cred că experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc. Nu îmi dau seama ce fraier va mai accepta să fie perdantul de serviciu al comasatilor, care să deconteze impotența politică și administrativă a lui Ciucă și Ciolacu. Indiferent cine va fi noul acar Păun, am convingerea că Nicușor Dan va câștiga un nou mandat de primar general. Sper ca bucureștenii să îi asigure prin votul lor și o majoritate în Consiliul General, alegând candidații Dreptei Unite”, susține deputatul Ludovic Orban într-o postare pe facebook.

Potrivit unor sondaje ale căror rezultate au fost anunțate în ultimele săptămâni, candidații favoriți pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile din 9 iunie 2024, ar fi Popescu Piedone și Nicușor Dan. Cătălin Cîrstoiu ar fi pe poziția a treia, însă la mare distanță de primii doi candidați.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Replica lui Nicușor Dan, după ce s-a spus că blochează reconstrucția stadionului Dinamo

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că reconstrucţia stadionului Dinamo nu are nevoie de PUZ şi că în spaţiul public circulă informații...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni

Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe luni şi se încheie pe 14 iunie - prima etapă, potrivit metodologiei şi calendarului elaborate de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă