Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Realitatea Oltului

Comisiile de Apărare au avizat pozitiv bugetul MAI pentru 2018, mărit cu 21 la sută

Comisiile de apărare din Camera Deputaților și Senat au avizat favorabil marți, cu un singur amendament, bugetul Ministerul Administrației și Internelor pentru anul 2018, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.12.2017 - 10:55

Avizul pozitiv a fost dat cu 15 voturi "pentru" și nouă "împotrivă".

"În anul 2018, bugetul alocat MAI este mai mare cu 20,7% . (...) Obiectivele strategice ale MAI pentru anul 2018 rămân aceleași și ele privesc asigurarea unui grad ridicat de siguranță a persoanelor și de protecție a patrimoniului, creșterea capacității ministerului de gestionare a evenimentelor majore, creșterea eficienței și capacității administrative a ministerului. Pentru anul 2018, limitele de cheltuieli aprobate de Guvern pentru minister sunt în sumă totală de 15.311,9 milioane lei, din care de la surse buget de stat 14.856 milioane lei", a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la ședința comisiilor.

Deputatul PNL Mircea Paul Dobre a anunțat că liberalii nu vor vota bugetul MAI, considerându-l nerealist.

Amendamentul admis de comisii se referă la alocarea de fonduri în sumă de 346.545 lei și includerea în programul anual de investiții al MAI, pentru demararea întocmirii documentelor tehnico-economice premergătoare depunerii cererii de finanțare din fonduri europene nerambursabile, a lucrărilor de creștere a eficienței energetice a clădirii Palatului Administrativ al județului Bistrița-Năsăud.

Comentarii

loading...