Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Codrin Ștefănescu a anunțat care ar putea fi alesul PSD pentru Cotroceni: "Să își asume"

Codrin Ștefănescu a declarat la TVR că PSD ar trebui să propună un candidat la președinție pentru alegerile din 2019 la Congresul din luna martie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.02.2018 - 14:31

Întrebat dacă acest candidat ar trebui să fie Liviu Dragnea, Ștefănescu a spus :"Poate fi, dar trebuie să își asume. Să vină să spună că își dorește și că intră hotărât în luptă".

Dar cea mai interesantă afirmație făcută de liderul PSD a fost una în care a comparat atitudinea lui Dragnea din ultima perioadă cu a unor jurnaliști și analiști apropiață de DNA și așa numitul stat paralel.

"În ultima vreme tot aud că se spune despre mine că vorbesc prea mult, când vine vorba despre activitatea DNA și abuzurile procurorilor. Le-am auzit, de-a lungul timpului, spunând asta pe Alina Mungiu Pipidi, pe Ioana Ene Dogioiu, l-am auzit pe Dan Tapalagă, dar eu nu mă așteptam de la camaradul și prietenul meu Liviu Dragnea să spună așa ceva despre mine. Am dus multe lupte politice împreună cu el și chiar nu mă așteptam să aibă același mesaj ca adversarii noștri. Noi am fost votați în 2016, în primul rând , pentru că am promis că nu vom mai accepta abuzuri din partea noii Securități. Aceste lucruri ne impun nouă din PSD să avem o părere despre aceaste abuzuri și eu am avut, dar când am avut Liviu Dragnea a avut celebra replică în care a spus că vorbesc cam mult", a declarat Codrin Ștefănescu.

Comentarii