34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăPoliticăCioloș: "PNL a luat primari pesedişti cu traista. I-a luat la grămadă"

Cioloș: „PNL a luat primari pesedişti cu traista. I-a luat la grămadă”

Copreşedintele USR PLUS, fostul premier Dacian Cioloş, a abordat acest subiect cu prilejul unei vizite electorale pe care a efectuat-o, miercuri, la Iași.

„Din păcate, aici la Iaşi, nu doar PSD-ul, dar inclusiv PNL-ul a trădat încrederea oamenilor la aceste alegeri sau în pregătirea lor. Au trădat încrederea oamenilor cinstiţi şi a unor oameni care aşteptau alternativă şi schimbări. Din păcate, PNL a luat primari pesedişti cu traista, i-a luat la grămadă”, a declarat, la Iași, copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş.

El a susținut că primarii din PSD caută să rămână în funcții cu orice preț, chiar dacă pentru asta trebuie să migreze de la PSD la PNL.

„Acesta este motivul pentru care îşi caută partid înainte de alegeri. Din păcate, aici PNL a căzut în această cursă”, a susținut fostul premier Dacian Cioloș.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă