Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu îl acuză pe Orban că a cumpărat primari cu bani din fondul de rezervă al Guvernului

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că premierul Orban a folosit bani din fondul de rezervă al Guvernului "pentru a cumpăra primari sau parlamentari".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.09.2020 - 18:43

"Niciun municipiu reşedinţă de judeţ condus de către un primar făcând parte din PSD nu a primit niciun ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii preşedintelui Iohannis sau despre România normală pe care ne-o promitea domnul preşedinte Iohannis. Vorbim de banii noştri. Și ai mei, şi ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează prim-ministrul României, pe care, în loc să-i direcţioneze către adevăratele probleme ale românilor şi priorităţile românilor, i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari", a declarat, miercuri, Marcel Ciolacu, liderul PSD, în cadrul unei conferinţe de presă.

Marcel Ciolacu a anunțat că decizia de Guvern prin care au fost alocaţi banii va fi atacată de PSD în contencios administrativ și că administraţiile locale conduse de reprezentanți ai PSD vor primi bani la rectificarea bugetară.

Comentarii