Ciolacu, despre votarea Guvernului PNL

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în condiţii normale, dacă nu ar fi existat epidemia de coronavirus, toţi social-democraţii ar fi votat împotriva Guvernului PNL, adăugând că de duminică aceştia se vor întoarce "la Opoziţie totală".

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2020 - 13:25

"Asta aş fi spus azi în plenul Parlamentului. Dacă am fi avut condiţii normale. Stimaţi colegi, trei luni pierdute cu un Guvern iresponsabil au lăsat urme adânci. Jocul preşedintelui şi al Partidului National Liberal a avut un singur scop: alegeri anticipate.
Ştiu, au aruncat ţara în haos, au pus în pericol sănătatea părinţilor şi copiilor noştri. Au făcut-o cu cinism, premeditare, din calcule politice! În condiţii normale, dacă nu ar fi existat această epidemie, cu toţii am fi votat împotriva acestui guvern al PNL. Dar nu trăim vremuri normale", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD a propus un prim-ministru, refuzat de preşedinte, iar un al doilea premier al social-democraţilor ar fi avut aceeaşi soartă şi "am fi aruncat ţara într-o criză politică şi mai mare".

"Astăzi, România are nevoie de un Guvern cu puteri depline. Va fi acesta în măsură să gestioneze problemele cu care ne confruntăm acum? Greu de răspuns... Dar instituţiile statului şi specialiştii care se luptă cu epidemia au nevoie de stabilitate şi măsuri rapide. Ştiu! PNL şi Iohannis nu merită acest vot! Dar românii merită un stat funcţional care să poată reacţiona rapid la pandemie. Sănătatea şi siguranţa românilor merită votul nostru! Doar românii! Pentru aceşti oameni care stau în carantină, speriaţi de ceea ce îi aşteaptă, pentru medicii şi asistentele care sunt în prima linie a luptei cu virusul, pentru românii care cer de la noi responsabilitate, pentru românii care ne cer să lăsăm politica în spate, pentru toţi aceştia, trebuie să votăm", a menţionat el.

Ciolacu anunţă însă că de duminică PSD se întoarce şi face "Opoziţie totală".

"Le-am dat o şansă să facă bine pentru oameni. Orice greşeală o vor plăti", încheie el.

Comentarii