25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăBiroul Electoral a respins contestațiile PSD. Clotilde Armand se declară primarul Sectorului...

Biroul Electoral a respins contestațiile PSD. Clotilde Armand se declară primarul Sectorului 1

„Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta, dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a declarat Clotilde Armand printr-un mesaj postat, pe Facebook, duminică. 

Declarația candidatei PNL – USR – PLUS vine după ce, duminică, Biroul Electoral Municipal (BEM) al Capitalei a respins cererea PSD de renumărare a voturilor de la alegerile locale în Sectorul 1.

BEM a decis că este neîntemeiată contestaţia PSD față de decizia anterioară a Biroului Electoral din Sectorul 1 privind respingerea cererii de renumărare a voturilor în acest sector.

Pe de altă parte, reclamațiile privind o eventuală fraudă electorală la alegerile locale din Sectorul 1 au fost analizate şi respinse ca nefondate de către Biroul Electoral Central.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Superliga 2024-2025. Începe noul sezon, iar Farul se va bate cu o nou promovată

Astăzi după-amiază debutează sezonul competițional intern 2024-2025, Superliga, marcând cea de-a 107-a ediție a campionatului românesc. https://www.youtube.com/watch?v=A1qfXSotkFk Într-o atmosferă plină de anticipație, 16 echipe pornesc în...
Ultima oră
Pe aceeași temă