Yulia Efimova, curtată de un fotbalist celebru

Share

Rl online 0 comentarii

13.07.2020 - 20:01

Campioana mondială la înot, Yulia Efimova, a dezvăluit recent că un fotbalist de la Juventus ar fi curtat-o pe rețelele de socializare.

Aflată în California, acolo unde se antrenează pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, Efimova a dezvăluit câteva secrete picante într-un interviu acordat canalului rus Match TV.

Se pare că printre admiratorii ei s-ar afla și un star al formației italiene Juventus, echipa celebrului Cristiano Ronaldo. „Nu vreau să dau prea mult din casă”, a răspuns înotătoarea când a fost întrebată ce vedete din sport au curtat-o. „Au fost o mulțime de bărbați din diferite țări și sporturi diferite. Mulți jucători de hochei, de tenis… fotbaliști, dar nu din cluburi rusești, poate de la Juventus”, a completat blonda.

Efimova, care a împlinit de curând 28 de ani, a spus că încă speră să participe la Olimpiada de anul viitor din Japonia: „Principalul scop al meu acum este să mă mențin în formă până anul viitor. Nu știu dacă există șanse ca eu să continui după Toyko”.

Rusoaica împărtășește mereu pe rețelele de socializare imagini din timpul antrenamentelor, pe care deseori le face îmbrăcată doar în costum de baie, atrăgând astfel atenția numeroșilor ei fani.

Comentarii