26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleVlăduța Lupău vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu

Vlăduța Lupău vine la Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu

La Cetate nu se vine cu mâna goală și ca un oaspete de seamă Vlăduța i-a adus poetului o damingeană de pălincă de prună și multă voie bună. Pe lângă faptul că este prima artistă de muzică populară din România care a atins 100.000 de abonați pe YouTube, Vlăduța Lupău a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj și acum urmează cursurile doctorale în domeniul medicinei veterinare.

Vlăduța a povestit despre ea, a cântat cu Taraful Marianei Risipitu dar a și gătit împreună cu poetul Mircea Dinescu. Rețeta pe care telespectatorii o vor vedea este dovlecei umplut cu fasole, măcriș, orez, mazăre și urdă de capră. 

Duminică, 25 aprilie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu noua lui emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 25 aprilie, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă