16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleVideochat-ul explicat pe bune si fara perdea! Afla tot ce trebuie sa...

Videochat-ul explicat pe bune si fara perdea! Afla tot ce trebuie sa stii despre domeniu

Din ce in ce mai des apar peste tot prin media reclame sau anunturi despre angajari in videochat si despre aparitia unor noi studiouri in Romania. Suntem, dupa cum scrie BBC, capitala mondiala a videochat-ului. Cel putin din perspectiva incasarilor, Romania produce anual din videochat peste 100 de milioane de euro.

Totusi, acest domeniu de activitate este de multe ori privit gresit, iar modelele care practica videochatul sunt considerate femei imorale, de joasa speta si sunt etichetate in fel si chip. Tocmai de aceea, astazi ne-am gandit sa evidentiem cele mai des intalnite preconceptii despre videochat si sa iti explicam de ce aceste pareri aruncate de foarte multe ori in necunostinta de cauza, nu reprezinta decat niste mituri, uneori chiar exagerate si ridicole.

 

Te-ai gandit macar o singura data ce inseamna videochatul sau ti-a trecut prin cap ca ai fi interesata si tu de un job in domeniu? Atunci cu siguranta te vei regasi in situatiile de mai jos

 

As face si eu videochat DAR…

1. Este ilegal, este o forma de prostitutie

Da? Explica-ne si noua atunci cum anume se poate numi prostitutie INTERACTIUNEA VIRTUALA intre 2 oameni, prin intermediul unei camere web? In videochat NU EXISTA contact fizic intre model si membri – totul se intampla online, modelul fiind in camera unui studio de videochat, iar membrul fiind in orice colt al lumii, in fata unui ecran. Iar in ceea ce priveste legalitatea acestui domeniu, te invitam sa citesti Legea 196/2003, revizuita si republicata in 2004 (nr. 496/2004). Videochatul este un job 100% legal, la fel ca oricare altul, atata timp cat studioul unde alegi sa lucrezi plateste taxele aferente.

 

2. Voi fi privita urat de societate

Stim cu totii ca, in Romania, in mentalul colectiv, daca faci videochat esti c***a, insa ultima oara cand am verificat noi, DEFINITIA VIDEOCHATULUI spunea ca el reprezinta o interactiune intre 2 utilizatori aflati la distanta, fiecare in fata unui calculator. Asta inseamna ca niciodata nu vei ajunge sa te intalnesti cu acel utilizator, fara sa ne mai gandim la intretine relatii sexuale cu el.

 

Cum te face c***a faptul ca vorbesti cu cineva pe internet? Si spunem vorbesti, pentru ca, in cazul in care nu stiai, exista foarte multe modele de videochat care fac VIDEOCHAT NON-ADULT. In aceasta categorie de videochat nici macar nu ai voie sa te dezbraci in fata camerei. Stiai acest lucru? Te poti informa despre acest subiect si poti cauta detalii pe site-ul ritzy.ro – Ritzy Studio este un studio videochat profesionist din Romania care promoveaza acest tip de videochat.

 

3 Ce vor zice cunoscutii despre mine? Ce o sa zica familia?

Ar trebui sa zica un lucru simplu: FELICITARI ca te-ai pus pe picioare, ca esti o femeie INDEPENDENTA si ca lucrezi intr-un domeniu care iti ofera un nivel de trai la care altii viseaza.

De ce ar trebui sa zica neaparat ceva rau? Preferi sa lucrezi intr-o companie pe salariul minim, sa trebuiasca luna de luna sa te imprumuti la ai tai pentru a-ti putea plati facturile? Eventual sa lucrezi intr-o echipa in care va trebui sa suporti avansurile sefului si colegilor, eventualele mici “atingeri nevinovate” pe holuri, in timp ce ai trecut pe langa grupul colegilor tai – masculi alfa. Sa suporti toate acestea, alaturi de plafonare, de monotonia unui job zilnic si de programul infernal (daca mai includem si orele state peste acesta) pentru un salariu minim… oare atunci ce ar zice cunoscutii tai? Te-ar felicita?

 

4. Daca vor aparea poze si filme cu mine pe internet?

Hai sa te intrebam ceva: Mai tii minte poza aceea sexy in costum de baie, de pe plaja, de acum cativa ani? Dar pozele de la piscina unde te-ai distrat de minune cu fetele, in acel costum de baie nou pe care l-ai cumparat. Le mai tii minte?

 

Cati bani ai castigat cand te-ai dezbracat atunci in fata aparatului foto, pentru a da share acelor poze pe Facebook sau Instagram? Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa te faca sa te gandesti…

 

In plus, POZELE SI FILMELE realizate intr-un studio profesional SUNT ALE STUDIOULUI si vor fi folosite strict pentru a-ti crea profilul de model pe site-urile de specialitate. Ele nu vor fi distribuite in nicio alta locatie, niciodata.

 

5. Va trebui sa ma dezbrac si sa folosesc tot felul de jucarii sexuale ciudate

Daca alegi un studio de duzina la care sa lucrezi, pe site-uri de free, da, de cele mai multe ori asta va trebui sa faci. Insa un studio cu adevarat profesionist, care isi respecta modelele, care are colaborari doar cu site-urile de privat (high-line) din domeniu, care promoveaza doar videochatul de clasa, de lux… nu te va pune niciodata sa faci asa ceva.

Va fi chiar alegerea ta daca te dezbraci sau nu, in functie de cat de convingatoare poti fi cu membrii si in functie de cat de bine ii vei putea vraji prin simple vorbe. Un astfel de studio, care promoveaza mai mult COMUNICAREA si SOCIALIZAREA in detrimentul sexualitatii excesive este si Ritzy Studio.

Aici, modelele chiar sunt pe primul loc si sunt rasfatate asa cum merita fiecare femeie din super echipa #RitzyGirls. Aici este decizia ta ce faci in fata camerei, in functie de cum si in ce directie porti conversatia cu membrii din camera de chat.

 

6 Nu arat suficient de bine pentru a face videochat

Nu spune nimeni ca trebuie sa arati 90-60-90 pentru a fi model videochat. In fond, videochatul nu pune accent doar pe formele apetisante si pe aspectul fizic. Daca le ai, va fi un avantaj desigur, insa daca nu le ai, nu va fi nicicum o bariera de netrecut acest lucru.

 

Exista oameni care vor doar sa vorbeasca cu tine, sa te cunoasca mai bine, sa ii provoci intelectual, sa le asculti problemele. Pe acestia nu ii intereseaza cum arati. Ei nu vor sa-ti dezgoleasca trupul, aruncandu-ti cateva sute de dolari pentu a ajunge goala in fata camerei. Ei vor sa-ti dezgoleasca mintea, sa te cunoasca si sa poate mentine o discutie provocatoare cu tine.

 

Ar trebui sa-ti faci mai putine griji despre fizicul tau. Mai bine ingrijeste-te de el, de igiena personala si de modul in care te prezinti ca persoana. Daca ai un aspect ingrijit si daca esti prezentabila, fizicul nu te va impiedica sa fii un model videochat de succes.

 

7. Vreau mai mult de la viata mea – nu ma pot cobori la acest nivel

Ne bucuram pentru tine si iti uram succes in cariera ta. Pe bune! Este alegerea ta sa castigi intr-o luna de 10 ori mai putin si sa petreci de 2 – 3 ori mai mult timp la munca. Este alegerea ta sa renunti la o CASA a ta, la o masina, la cele 2 – 3 vacante exotice anuale si la accesul gratuit la tot ce ti-ai putea imagina: sala, piscina, spa, cursuri de dezvoltare, training-uri, cursuri de limba, dansuri, cursuri de arte martiale si multe alte beneficii GRATUITE.

 

Poti sa te plafonezi si sa ramai la acel nivel de angajat perfect pentru cat timp iti doresti, este alegerea ta. Insa, daca vrei cu adevarat mai mult de la viata ta, credem ca INCREDEREA IN TINE si capacitatea de a aspira la un trai mai bun, la un nivel de viata la care altii viseaza…  sunt principalele lucruri care spun despre tine cat de multe iti doresti de la viata.

 

Iar un job in domeniul videochatului este probabil cea mai buna alegere atunci cand discutam despre capatarea increderii de sine la cel mai inalt nivel. Iar despre partea financiara si modul de viata pe care il vei duce dupa ce te angajezi in domeniu… ei bine, nici nu mai are rost sa discutam.

 

La Ritzy Studio, spre exemplu, poti castiga peste 1000 de lei pe zi, cu un program flexibil – fiind singura stapana pe timpul si pe dispozitia ta de a lucra.

 

La Ritzy Studio nu există DAR…

Echipa Ritzy este langa tine permanent pentru a-ti oferi suportul necesar, nu pentru a-ti seta bariere. Suntem aici sa te ajutam sa te dezvolti. Asadar, daca ti-a trecut macar odata prin cap ca ai putea incerca si tu sa practici  videochatul dintr-un studio profesionist, DAR …. te-ai intalnit cu oricare dintre piedicile exemplificate mai sus… acum este sansa ta! E timpul sa renunti la DAR….  si sa cauti „angajari videochat” la Ritzy Studio.

 

Si odata cu „DAR”-ul, lasa deoparte si inhibitiile si ideile preconcepute. Acum stii mai bine despre ce este vorba. Acum cunosti videochatul pe bune si fara perdea. Daca vrei sa descoperi mai multe detalii si daca esti hotarata sa iti incepi cariera in domeniu, te asteptam in super echipa #RitzyGirls. Ne poti contacta la numarul de telefon 0749 374 899 prin apel sau WhatsApp sau pe site-ul: ritzy.ro utilizand chat-ul online. 

 

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă