23 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleVeste tristă pentru fanii Germaniei: Klose se retrage de la naţională

Veste tristă pentru fanii Germaniei: Klose se retrage de la naţională

Veste cât se poate de tristă pentru fanii Germaniei. Miroslav Klose a decis să se retragă de la naţională la o lună de câştigarea titlului mondial.

Klose, are 36 de ani, şi este  este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, cu 16 reuşite în cele patru ediţii ale turneului final la care a participat. În total, Klose a marcat 71 de goluri în cele 137 de meciuri jucate în tricoul Germaniei.

Fost jucător al lui FC Kaiserslautern, Werder Bremen şi Bayern Munchen, Klose evoluează în prezent la formaţia italiană Lazio Roma, potrivit Digi Sport.

"Mi-am îndeplinit un vis din copilărie prin cucerirea titlului de campion mondial în Brazilia. Sunt fericit şi mândru că am contribui la acest mare succes al fotbalului german. Nu putea fi un moment mai bun pentru mine pentru a încheia capitolul echipa naţională", a precizat Miroslav Klose într-un comunicat dat publicităţii de Federaţia germană de fotbal.

Klose este al doilea fotbalist din lotul lui Low care renunţă la prima reprezentativă după Cupa Mondială. Primul a fost căpitanul Philipp Lahm.

 

Cele mai citite

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

Florian Coldea, de la apartamentul de la etajul 7 din Sectorul 3, la vila din Pipera

Punerea sub control judiciar a fostului prim adjunct al SRI, Florian Coldea, a scos în evidența și faptul că acesta locuiește într-o vilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă