23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Paige VanZant s-ar putea întoarce în ringul de luptă

GALERIE FOTO. Paige VanZant s-ar putea întoarce în ringul de luptă

Paige VanZant, fosta luptătoare MMA devenită între timp vedetă pe OnlyFans, și-a pus pe jar urmăritorii, care au motive să creadă că aceasta plănuiește revenirea în sportul de contact.

Cele mai recente fotografii postate de americancă pe Instagram au dat naștere speculațiilor în rândul fanilor, care se întreabă dacă fosta sportivă se antrenează pentru a-și pune din nou la bătaie abilitățile pe care le deține în ring.

De când a părăsit sportul de contact și și-a început aventura pe platforma OnlyFans, Paige VanZant a adunat o bază impresionantă de admiratori, care au fost fermecați de fotografiile deocheate postate de americancă. Această trecere la conținutul pentru adulți i-a adus fostei luptătoare încasări colosale, astfel că mulți se întreabă dacă Paige mai este motivată să revină în ring.

Totuși, postările recente ale divei de pe rețelele de socializare sugerează că Paige ar fi nostalgică după luptele din ring. Într-una dintre imagini, ea apare antrenându-se într-o sesiune de sparring, demonstrând fanilor că își menține forma fizică și că și-a păstrat abilitățile adunate în ani de zile de luptă.

Cum era de așteptat, aceste imagini au stârnit imediat speculații despre posibilitatea unei reveniri în UFC, iar fanii și criticii s-au întrecut în comentarii și păreri. Există susținători care cred că VanZant ar putea reveni și ar face-o cu succes, în timp ce alții afirmă că viața sportivă nu poate face casă bună cu postările pe OnlyFans.

Deocamdată, blondina își ține urmăritorii pe jar și nu a răspuns niciunei întrebări pe acest subiect. Cu toate acestea, recentele dezvăluiri despre starea sa de sănătate mentală au stârnit alte discuții. Într-un interviu emoționant acordat publicației „Bloody Elbow”, fosta starletă UFC a vorbit despre lupta ei cu depresia, recunoscând că a trecut prin momente dificile. Această dezvăluire sinceră a fost primită cu compasiune și apreciere din partea fanilor și a comunității sportive.

Retrasă din UFC în 2020, Paige a mărturisit că principalul motiv a fost chiar lipsa câștigurilor substanțiale. Acum, conform propriilor spuse, încasează sume impresionante de pe urma activității sale din mediul online. Rămâne de văzut dacă fosta luptătoare MMA va alege să își continue cariera de entertainer pentru adulți sau să revină în octogonul UFC.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă