21.5 C
Bucharest
Thursday, 28 September 2023
HomeSportFotbalGALERIE FOTO. Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Champions League din...

GALERIE FOTO. Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Champions League din 2019, s-a apucat de design interior

Kinsey Wolanski, blonda care a devenit faimoasă după ce a alergat aproape goală pe teren în timpul finalei Champions League de la Madrid, dintre Tottenham și Liverpool, și-a găsit o nouă meserie ce n-are legatură cu fotbalul. Tânăra își trăiește acum visul făcând bani din designul interior, dar și din OnlyFans.

Kinsey Wolanksi a devenit celebră peste noapte atunci când a întrerupt finala UEFA Champions League din 2019. Tânăra în vârstă de 26 de ani a alergat pe teren purtând doar un costum de baie negru, extrem de sexy, care îi acoperea doar o mică parte a corpului. Cascadoria blondei a atras atenția a milioane de oameni, momentul dorindu-se a fi unul publicitar, deoarece pe pieptul acesteia era trecută adresa site-ul iubitului ei de atunci.

În ciuda unei scurte șederi în închisoare și a unei amenzi de 15.000 euro, totul s-a terminat cu bine pentru Kinsey. La acea vreme, numărul de urmăritori ai contului său de Instagram a crescut fulgerător de la 230 de mii la peste un milion într-o singură noapte. Între timp, Kinsey a reușit să atingă impresionanta cifră de 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

Blondina pare că a dat uitării momentul cu pricina. În prezent, americanca are o avere de peste 3 milioane de dolari și este cunoscută pentru stilul de viață extravagant, fiind model în diverse campanii publicitare, dar și pe platforma OnlyFans.

„Nu eram pregătită pentru ceea ce a urmat, dar îmi place să împing lucrurile la limită și să trăiesc viața la maxim. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea experiență pentru că popularitatea mea a crescut considerabil și pot împărtăși ceea ce fac cu oamenii din toată lumea”, a spus Wolanski într-un interviu pentru „The Sun”.

Însă acum îndrăzneața tânără și-a îndreptat atenția către o altă pasiune – cea de design interior. Kinsey postează frecvent pe Instagram imagini din noua ei carieră, lăudându-se cu transformările uimitoare pe care le face diferitelor încăperi.

Blonda cu origini rusești a publicat recent imagini de la un proiect finalizat cu descrierea: „Lucrăm mereu cu un buget restrâns, dar ne place modul în care putem transforma aceste case. Visăm să dezvoltăm proiecte uriașe cu bugete nelimitate de design”.

În ultimii ani, Kinsey a fost cameleonică în alegerile sale. Ea s-a descris anterior drept expert în imobiliare, în a pilota elicoptere, în parașutism, în investiții și în OnlyFans.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Evgheni Prigojin a primit întăriri. Un avion cu mercenari Wagner s-a prăbușit și a explodat în Mali

Junta din Mali a confirmat moartea unui locotenent colonel care, conform unor surse apropiate acestuia, se afla la bordului unui avion rusesc Iliuşin...

Celebrul rapper „Guess Who” a fost prins drogat la volan

"Guess Who" a fost prins drogat la volan! Celebrul rapper ar fi consumat cocaină și a fost prins de poliție în Piața Victoriei. „La data...

Top produse pentru curățenia și igiena business-ului tău!

Succesul și eficacitatea curățeniei și igienei business-ului tău depind în mare măsură de produsele de curățare folosite, de pregătirea precisă a soluțiilor și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies