17.7 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăȘtirile zileiActorul francez Gaspard Ulliel, câştigător a două premii César, a murit într-un...

Actorul francez Gaspard Ulliel, câştigător a două premii César, a murit într-un accident la schi

Actorul Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani, miercuri, în urma unui accident la schi. El s-a lovit de un alt schior la intersecţia a două pârtii, a scris Le Parisien. Accidentul s-a petrecut marți, iar starul și-a pierdut viața o zi mai târziu, pe patul de spital.

Actorul Gaspard Ulliel, care se afla pe pârtie, la schi, s-a ciocnit violent de un alt schior și și-a pierdut cunoștința. La fața locului au ajuns echipaje CRS Alpes, dar și medici. Actorul fost transportat cu elicopterul la spitalul din Grenoble, marți, puţin după ora 17.00. Potrivit Jandarmeriei, pronosticul era rezervat. 

Anunțul morții a venit miercuri și a fost transmis de familia sa. Decesul s-a produs din cauza rănilor grave suferite, printre care și un traumatism cranian extrem de grav.

Cine este Gaspard Ulliel. A jucat într-o producție Marvel

La 19 ani la apărut în „Les Égarés” de André Téchiné alături de Emmanuelle Béart. A fost un soldat în Primul Război Mondial în „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet care i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

Fiul a doi stilişti, el l-a interpretat pe celebrul creator Yves-Saint Laurent în filmul biografic realizat de Bertrand Bonello în 2014. În 2017, a câştigat un premiu César pentru cel mai bun rol în „Juste la fin du monde” de Xavier Dolan.

În plan internaţional, el a participat în serialul Marvel „Moon Knight”, difuzat din 30 martie pe platforma Disney+.

O anchetă a fost deschisă şi încredinţată CRS Alpes, a indicat Parchetul, scrie Le Figaro. 

Accidetul, asemănător cu cel al lui Michael Schumacher

Teribilul accident ne aduce aminte de un altul – cel suferit de Michael Schumacher pe 29 decembrie 2013.  Schumacher a suferit atunci un accident în staţiunea Meribel din Alpii Francezi,iar urmările au fost teribile pentru celebrul pilot. El a suferit multiple traume cerebrale grave și a stat în comă șase luni. Se cunosc puține informații despre starea lui de atunci până în prezent. Doar câteva persoane au primit permisiunea să-l vadă pe fostul pilot al lui Ferrari.

Michael Schumacher a fost în comă timp de șase luni în urma accidentului, apoi a fost externat din spital și începând cu anul 2014 s-a aflat în îngrijire la domiciliu în casa familiei sale de lângă Lacul Geneva. Fostul pilot a suferit două operații în Franța.

Urmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mesajul transmis preşedintele Iohannis cu ocazia aniversării PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată...

Jurnalistul Val Vâlcu tună și fulgeră împotriva noilor numiți de la ANPC după ce un simbol al Bucureștiului a fost abuzat de noul vicepreședinte Hotca și 7 comisari de la ANPC „Mâinile sus!”

După ciuma lu' Covid, vine ciuma lu' partid. anpc amendează în stânga și în dreapta doar ca să-și facă reclamă... de dragul partiduluiVal Vâlcu,...

Ești în căutarea unui administrator profesionist pentru imobilul tău? 

Dorim să implementăm pe piață un sistem de administrare a imobilelor simplu, eficient, transparet și fără costuri inutile, implicând absolut toată structura decizională în...
Ultima oră
Pe aceeași temă