12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleVali Vijelie, mărturisiri neașteptate la Kanal D: „Sunt foarte mulți colegi de-ai...

Vali Vijelie, mărturisiri neașteptate la Kanal D: „Sunt foarte mulți colegi de-ai mei….”

Într-un interviu maraton, cu cele mai incomode întrebări pentru unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere, considerat “tatăl manelelor” în România. 

Fanii artistului vor afla, printre altele, și cum a fost supranumit acesta “Vijelie”, la începutul carierei sale muzicale,  dar și  detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri inedite din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul  despre iubirile care i-au marcat existența. 

Pus în fața întrebării “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, artistul a vorbit despre calitatea textelor din piesele unor colegi  de breaslă. 

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (…)Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neaparat să cânți doar manele(…) Și atunci omul se simte bine(…) Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea”, spune Vali Vijelie.  

“De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D! 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă