15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleUn traficant de droguri a urcat din greșeală în mașina Poliției, crezând...

Un traficant de droguri a urcat din greșeală în mașina Poliției, crezând că e taxi

Aflat în Christiania – enclavă a oraşului Copenhaga, fondată în 1971 de un grup de hipioţi, bărbatul a intrat într-o maşină de poliţie confundând-o cu un taxi.

El a fost percheziţionat de poliţişti care au descoperit asupra sa circa 1.000 de joint-uri, a relatat joi poliţia din Copenhaga pe contul său de Twitter.

“Noaptea trecută, un dealer de canabis din Christiania, care dorea să ajungă repede acasă, a intrat într-un taxi. A avut parte însă de o mare surpriză atunci când şi-a dat seama că intrase de fapt într-o maşină de poliţie”, se indică în postarea respectivă.

“Poliţiştii au fost bucuroşi să-l vadă, de vreme ce avea asupra sa circa 1.000 de joint-uri”, a continuat tweet-ul.

În ultimul timp, poliţia a efectuat numeroase raiduri în zonă în încercarea de a opri comerţul cu narcotice. Un raid desfăşurat joi s-a soldat cu demolarea unor standuri ale unor comercianţi şi cu confiscarea mai multor kilograme de canabis, potrivit contului de Twitter al poliţiei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...

Verzii se mobilizează la Bruxelles cu mesajul ”Alege curajul”

Bruxelles, 3 mai 2024 - Verzii Europeni s-au adunat astăzi pentru mitingul lor electoral sub sloganul "Alege Curajul". Candidații principali Terry Reintke și Bas...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă