15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleToamnă cozy

Toamnă cozy

Dacă vara a plecat, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ritualurile de frumusețe, ci dimpotrivă. Este momentul să lucrăm chiar mai intens, deoarece factorii de mediu pot influența negativ aspectul sănătos al pielii și nu numai.

Așa că, în timp ce scoți din garderobă hainele comode, iar aici colecția Stefanel de toamnă conține câteva piese nemuritoare, care pot fi purtate în orice sezon rece (dar mai ales confortabile, să nu uităm cât de bine se simt cașmirul sau lâna pe piele), nu uita de ten.

Tocmai s-a lansat noua gamă ACM Duolys care tratează probleme specifice ale pielii, dar ajută și la prevenirea efectelor îmbătrânirii. Și știm că frigul nu e de mare ajutor când vine vorba de piele.

Produsul vedetă al noii game este serul intensiv antioxidant Duolys.CE cu 15% vitamina C pură stabilizată care, alături de vitamina E naturală, neutralizează radicalii liberi.

Are efect antioxidant, redă fermitatea pielii, corectează semnele de îmbătrânire ale pielii și are o acțiune anti-pete pigmentare, uniformizând tenul. Produsul beneficiază de un ambalaj inovator prin faptul că doza de vitamină C se regăseşte sub formă de pudră într-o capsulă închisă ermetic, ceea ce îi permite să îşi păstreze proprietăţile active. Acest ser a fost premiat, în 2017, de către consumatori cu premiul Les Victoires de la Beaute, singurul premiu oferit produselor cosmetice de către aceștia după testare.

Dar nu ne oprim la ten. Continuăm cu părul, care tinde să primească îngrijirea de care are nevoie doar episodic, când ajungem la salon pentru a-l scurta sau rearanja. Totuși, ar fi bine să îți schimbi puțin perspectiva, mai ales că, așa cum tenul are nevoie de îngrijire specială după 30 de ani, același lucru se întâmplă și în cazul părului. Gamele de îngrjire Fudge se axează pe repararea cuticulei părului, mergând practic mai departe decât partea estetică. Paul Evans, medic și director al brandului spune că este cu atât mai important să îngrijim cuticula cu cât obișnuim să ne vopsim.

„Femeile cu părul colorat experimentează ruperea părului, o textură greu de aranjat și lipsa strălucirii. Tehnologia Opti-PLEX funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de par, oferind beneficii precum: forță antirupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii”, spune dr. Paul Evans.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă