17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua - Partizan Belgrad, în turul al treilea al Ligii Campionilor

Steaua – Partizan Belgrad, în turul al treilea al Ligii Campionilor

UPDATE: Steaua va întâlni campioana Serbiei, Partizan Belgrad, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de slovacii de la AS Trencin.

Partizan s-a impus în dublă manșă în fața campioanei Georgiei, Dila Gori, scor 1-0, în tur și 2-0, în returul disputat marți. Partizan s-a impus, azi, prin golurile marcate de Brašanac ’37 şi Oumaru ’64.

Zoran Milinkovici (Partizan), a folosit echipa: Z. Zivkovici – Vulicevici, Cirkovici, Balasic, Petrovici – Brasanac (Ilici ’80), Jevtovici – Babovici, A. Zivkovici – Oumaru (Saponjici ’87), Bojinovi (Ninkovici ’86).

Steaua va juca, miercuri, cu Trencin, pe Arena Naţională, după ce în tur s-a impus, scor 2-0. Steaua ar urma să dispute turul cu Partizan pe teren propri, la 28/29 iulie, iar returul o săptămână mai târziu.

—-

Steaua va întâlni, în turul al treilea al Ligii Campionilor, dacă va trece de AS Trencin, câștigătoarea dublei manșe dintre Dila Gori și Partizan Belgrad. Returul dintre cele două are loc, azi, de la ora 16.30.

Dila Gori și Partizan Belgrad vor duce o luptă dificilă, marți, mai ales că idiferent cine va câștiga va întâlni un adversar foarte puternic, în runda următoare. Steaua este net superioară celor două echipe, inclusiv în ce privește valoarea lotului actual, astfel că Dila și Partizan vor fi nevoite să-și menajeze jucătorii de bază pentru a nu-i pierde înaintea duelului cu steliștii.

Citește și România are din nou arbitru de Liga Campionilor și Cupa Mondială, după 20 de ani

Partizan s-a impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu, cu o săptămână în urmă, iar sârbii speră acum la o calificare în runda următoare. Campioana Serbiei are cele mai mari șanse în meciul cu liderul sezonului trecut din Georgia.

O calificare a lui Dila ar reprezenta o surpriză de proporții, având în vedere că este mai slab cotată decât Partizan, o echipă care continuă să reprezinte un nume în fotbalul balcanic. 

Steaua mai are de disputat, înaintea turului al treilea, returul de miercuri cu AS Trencin. După ce i-a învins pe slovaci, cu 2-0, chiar la ei acasă, Rădoi speră la o calificare ușoară și nu este exclus ca mai ales în repriza a doua să-i menajeze pe unii dintre jucătorii de bază.

Steaua – Trencin va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Națională, cu tribunele închise publicului (din cauza unei sancțiuni UEFA) și va fi Live Score pe romanialibera.ro.

 

Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Simona Halep nu va merge la Roland Garros

Simona Halep „a fost uitată” de Occident. Cât timp o va mai urmări ghinionul? Ce a putut scrie presa internațională despre ea după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă