Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacolul „Înapoi în iarnă”, în selecţia Festivalului de la Piatra Neamţ

Spectacolul „Înapoi în iarnă”, din distribuţia căruia face parte Cosmina Stratan, va reveni pe scena UnTeatru din Bucureşti, vineri, de la ora 19.00, după care, duminică, va fi prezentat la Festivalul de Teatru Piatra Neamţ.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2018 - 09:18

Spectacolul spune povestea a doi fraţi care se reîntâlnesc după mai bine de zece ani, în timpul unor proteste. Ea revine în ţară cu dorinţa de schimbare, e furioasă şi hotărâtă. El e indiferent şi retras şi fuge de conflict. Ambii, însă, caută să înţeleagă cine sunt. Pe fundalul acestor proteste care par fără sfârşit - anti-corupţie, LGBT, anti-LGBT - protagoniştii sunt martorii ascensiunii şi căderii politice a tatălui lor.

În rolurile principale sunt distribuiţi Cosmina Stratan - cunoscută de publicul pentru rolul din pelicula lui Cristian Mungiu „După dealuri”, care i-a adus premiul pentru „cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film de la Cannes 2012 - şi Alexandru Ion.

După reprezentaţia din Bucureşti, „Înapoi în iarnă“ va fi jucat la Piatra Neamţ. Spectacolul selectat în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamţ, va fi prezentat pe 30 septembrie, de la ora 22:00, la Sala Mare a Teatrului Tineretului.

Textul şi regia sunt semnate de Andreea Cristina Borţun, iar scenografia aparţine Andreei Săndulescu.

Comentarii