Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Soțul Serenei Williams: ”A fost la un pas de moarte”

Serena Williams este o mamă fericită, după ce a născut pe 1 septembrie o fetiţă. Ea și soțul ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, se bucură din plin de postura de părinți, dar nu neglijează partea profesioanală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2018 - 13:16

Alexis Ohanian, soţul americancei a dezvăluit că nu a crezut vreodată că tenismena poate avea atâta voinţă și se declară mândru că are o asemenea femeie lângă el.

”Suntem diferiţi în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învăţăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărţim: etica muncii şi competitivitatea”, a declarat Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, într-un interviu pentru ”The Times”.

Co-fondatorul reţelei Reddit spune că ”eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soţia mea îmi dau seama că m-am înşelat. Văd la ce presiune este supusă şi se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”.

”Ea este în stare să se trezească în zori să se antreneze, sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproşat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem. Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Aşa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puţin de un an în urmă şi văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal”, a mai spus Alexis Ohanian.

Comentarii

loading...