2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleSecrete împărtășite de vloggeri despre tutorialele pe care le realizează

Secrete împărtășite de vloggeri despre tutorialele pe care le realizează

Ți-am pregătit o scurtă listă cu sfaturi utile de la vloggeri despre tutorialele pe care le postează, în rândurile de mai jos!

Vorbește-le spectatorilor natural
Pentru a avea succes cu un canal de Youtube, este nevoie să dezvolți o conexiune directă cu spectatorii. Astfel, vorbește-le urmăritorilor tăi în mod natural, arătându-ți adevărata personalitate în fața camerei de filmat. Doar așa vei reuși să interacționezi cu publicul format din spectatori și să-i faci să te considere un prieten.

Chiar dacă ești la început de drum în crearea vlogurilor, cu cât vei exersa mai mult, cu atât vei progresa mai mult. Încearcă să depășești tracul în fața camerei de filmat și fii tu însuți!

Postează videoclipuri constant
Din fericire, vlogurile nu sunt la fel de greu de filmat precum alte videoclipuri. De aceea, poți folosi atât camere de mână, cât și telefoanele mobile, pentru a filma tutoriale pe care să le postezi pe Youtube.

Pentru a crea un conținut interesant și util, postează tutoriale în mod regulat. Cu toate acestea, trebuie să-ți concentrezi atenția pe calitate, și nu pe cantitate. Este indicat să postezi cel puțin două videoclipuri pe săptămână și nu zilnic, doar pentru a genera conținut.

Urmărește tendințele de pe internet
Fii la curent cu ultimele tendințe în materie de vlogging și învață de la cei mai buni cum poți să crești canalul de Youtube. Poți afla informații utile despre subiectele pe care să le tratezi sau despre programele de editare video, care te ajută să obții cele mai interesante tutoriale.

Atrage atenția prin calitatea tutorialelor
Mai simplu spus, nu posta videoclipuri doar ca să ai material, ci spune o poveste! Vloggerii de succes afirmă că spectatorii sunt mult mai interesați de povești, decât de clipuri banale, care nu oferă nicio informație utilă.

În plus, rămâi animat pe tot parcursul videoclipului, chiar dacă filmezi un tutorial mai lung. Menține atenția urmaritorilor tăi și atrage-i cu un subiect, încă din primele secunde.

Investește în echipamente eficiente
Niciun tutorial profesionist nu poate fi postat fără o serie de echipamente, care te ajută să obții material video. Dacă nu poți să filmezi cu telefonul, primul lucru de care ai nevoie este camera.

Nu ai nevoie de cel mai scump model, așa că nu te îngrijora! Dacă ai o calitate bună a videoclipurilor, vei spori interesul urmăritorilor. La fel de util este și trepiedul, pentru amplasarea camerei, care trebuie să stea într-un punct fix.

Dacă vrei să faci vlogging ai nevoie de lumini. Sursele de lumină nu trebuie să fie extravagante, dar poți opta pentru surse de lumină care să nu fie pe halogen. Motivul este simplu – becurile emit multă căldură și vei transpira pe parcursul filmării.

Vloggingul nu permite sunete de proastă calitate, de aceea ai nevoie de microfoane. Folosești o cameră de filmat? Majoritatea camerelor au și microfon integrat, însă cea mai bună calitate a sunetului se obține prin folosirea unui microfon extern.

Creează videoclipuri suplimentare
Nu în ultimul rând, poți realiza videoclipuri separate sau live-uri, astfel încât să interacționezi cu publicul tău. Le poți mulțumi și răspunde la comentarii, pentru a crea o legătură puternică și a te apropia de ei.

Testează lucruri noi în vlogging și analizează cum primesc urmăritorii tăi aceste modificări. Construiește-ți identitatea de vlogger, postează tutoriale utile și nu ai cum să dai greș!

Cele mai citite

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă