2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeLifestyleSe pot cumpăra bilete de avion cu asigurare Covid inclusă

Se pot cumpăra bilete de avion cu asigurare Covid inclusă

În contextul în care condițiile de călătorie în străinătate se schimbă constant, mai ales din cauza pandemiei, agenția de turism Vola.ro a lansat în România “Vola Medical” – o asigurare de călătorie care acoperă inclusiv riscuri asociate Covid-19.

Această asigurare le acoperă turiștilor posibilele cheltuieli asociate cu îmbolnăvirea de Covid-19 la destinație, indiferent că este vorba de costul diagnosticării bolii în momentul în care cineva prezintă simptome specifice ori are motive să creadă că a fost contaminat cu noul coronavirus, de costurile de tratament, spitalizare sau chiar de sumele care survin în urma unei eventuale izolări/carantinări într-un hotel sau într-o unitate de cazare la destinație.

Vola Medical se poate achiziționa odată cu biletul de avion, iar costurile încep de la 2 euro/zi, care se vor adăuga la prețul biletului de avion.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă