15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleReghecampf, despre plecarea sa la Al Hilal: Mai trebuie discutat cu Gigi...

Reghecampf, despre plecarea sa la Al Hilal: Mai trebuie discutat cu Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf a declarat, după finala Cupei României, că va avea o discuție cu finanțatorul clubului, George Becali, înainte de a face vreun anunț oficial cu privire la plecarea sa de la Steaua. Clubul din Ghencea a pierdut finala Cupei României în fața echipei Astra Giurgiu, aflată la primul trofeu din istoria sa.

"Mâine (n.r. – sâmbătă) voi avea o discuţie cu patronul echipei. Dacă aveţi aceste informaţii, despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că este adevărată. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le discutăm, pentru că eu cred că acest an va fi mult mai greu", a spus Reghecampf.

Tot vineri seară, soţia tehnicianului Stelei, Anamaria Prodan, a declarat că nu ştie dacă Laurenţiu Reghecampf va pleca la altă echipă. "Nu ştiu dacă pleacă Laurenţiu, vedem. Mai este o Supercupă de jucat. Noi ne dorim s-o câştigăm şi pe aia. Domnul Păunescu ştie cam tot. Nu pot să spun cine îl înlocuieşte pentru că nu a plecat deocadamtă. În România s-a ales praful de tot şi viaţă frumoasă şi fotbalul. Sfatul meu pentru toţi jucătorii, ca manager, că suntem liga insolvenţei, este să plece", a afirmat Anamaria Prodan.

Presa arabă a notat, în această săptămână, că gruparea Al Hilal a obţinut acordul antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, de a prelua conducerea tehnică a echipei care a terminat pe locul doi în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască la Al Hilal pe Sami Al Jaber.

Pe de altă parte fostul oficial al Stelei, Viorel Păunescu, a declarat, vineri, la Dolce Sport, că Reghecampf va părăsi Steaua după finala Cupei României. "Sigur Reghecampf va pleca. Şi-a atins maximum de performanţă. A fost solicitat de un club din străinătate şi va pleca. Va veni un antrenor bun, un antrenor cu experienţă", a spus Viorel Păunescu.

Cele mai citite

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...
Ultima oră
Pe aceeași temă