12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleRăzvan Lucescu, antrenor Petrolul: „Sută la sută vom fi găsiţi vinovaţi. Pentru...

Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul: „Sută la sută vom fi găsiţi vinovaţi. Pentru că suntem Petrolul”

Răzvan Lucescu crede că echipa sa va plăti scump în urma incidentelor de aseară de la meciul cu CFR Cluj. Ieşirea nervoasă a lui Teixeira care a fost la un pas să îl ia la bătaie pe Colţescu după ce centralul i-a dat cartonaş roşu va fi taxată de forurile fotbalistice. La fel şi manifestările suporterilor.

„100% vom fi găsiţi vinovaţi. Pentru că suntem Petrolul. Este o seară tristă, am amărăciunea mea. Jucătorii mei nu au voie să acumuleze frustrări pentru că acestea pot cauza alte probleme. Faptul e consumat, trebuie să uităm ceea ce s-a întâmplat în această seară şi să ne concentrăm pe ceea ce va urma. Astfel de episoade vor mai veni”, a spus Răzvan Lucescu, tehnicianul lupilor galbeni.

Răzvan Lucescu este nemulţumit de rezultatul elevilor săi, dar le ţine partea: „A fost un meci disputat în condiţii dificile pentru că am venit după o perioadă cu două la trei zile distanţă, în care am pierdut şi oameni- Pecanha, care s-a accidentat la Craiova, unde au fost multe intrări urâte, Adrian Mutu şi Toto Tamuz, la Zagreb. Am început jocul pe fondul oboselii, l-am pierdut şi pe Albin în minutul 4, o intrare urâtă care nu a fost sancţionată. Asta mă doare cel mai tare, a fost atacat cu multă agresivitate”.

Lucescu junior a vorbat şi despre cazul Hoban: „A fost o decizie luată pe baza mai multor evenimente, nu a unuia singur. Eu cred că trebuie să fim uniţi, sunt multe lucruri pe care cei din afară nu le ştiu. Deciziile sunt luate de comun acord pe baza faptelor”. Exclus din lotul Petrolului, Hoban a fost convocat la naţională. „Orice jucător al Petrolului care ajunge la echipa naţională este un prilej de bucurie pentru mine”, a spus Răzvan Lucescu.

De partea cealaltă, antrenorul clujenilor recunoaşte că pentru echipa sa rezultatul de la Ploieşti este unul bun. Vasile Miriuţă le-a cerut scuze fanilor ploieşteni pentru felul în care echipa sa şi-a manifestat bucuria la final: „E felul lor de a se bucura, am trecut printr-o perioadă grea, ei ştiu asta, şi au fost fericiţi că au câştigat. Nu am făcut în ciuda Petrolului, aşa se bucură băieţii, vă asigurăm că nu am intenţionat să sfidăm”.

Suporterii Petrolului au scandat numele lui Răzvan Lucescu pe toată durata conferinţei de presă. Mai mult, fanii au aplaudat jucătorii când au ieşit de la cabine.

Petrolul a pierdut cu 1-2 meciul cu CFR Cluj din etapa a şasea a Ligii Întâi. Teixeira şi Albin au primit cartonaşe roşii în ultimele zece minute de joc.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă