20.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăLifestylePrinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din...

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles

„Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri”, a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. „Ei au oferit alimente pentru aproape 20 dintre clienţii noştri şi au fost încântaţi”.  

Harry şi Meghan, cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei, adică de patru săptămâni. 

Ei au auzit de Project Angel Food de la mama lui Meghan, care locuieşte la Los Angeles şi care a aflat că asociaţia caută voluntari. 

„Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili”, a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. „Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan”. 

Cuplul s-a instalat în California (vestul Statelor Unite) luna trecută, după ce au decis să se distanţeze de familia regală şi să devină „independenţi financiar”. 

Ei au rămas discreţi în special în ceea ce priveşte reşedinţa lor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar locui pentru moment în Malibu. 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită „Archewell” şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de „material educativ şi de formare”, prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor, potrivit The Telegraph. 

Cele mai citite

Spania a găsit 59 de cazuri de variola maimuței și va lua vaccinuri pentru a o combate cu ajutorul UE

Spania a detectat miercuri un total de 59 de cazuri de variola maimuței şi va comanda vaccinuri şi antivirale printr-o achiziţie în grup a...
00:05:47

VIDEO Mărturia emoționantă a angajaților Grand Hotel Bucharest! Cum îi așteaptă pe comisarii ANPC! RL a dat nota 10!

Ca urmare a imaginilor publicate de ANPC RL a mers miercuri, 25 mai 2022, în vizită la Grand Hotel Bucharest (fostul Hotel Intercontinental). Emoția...

Turcia vrea ca aderarea Suediei şi Finlandei la NATO să-i aducă „măsuri concrete” legate de securitate

Turcia nu-şi va da acordul pentru aderarea Suediei şi Finlandei la NATO fără să obţină "măsuri concrete" din partea lor privind preocupările sale legate...
Ultima oră
Pe aceeași temă