8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestylePrinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din...

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles

“Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri”, a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. “Ei au oferit alimente pentru aproape 20 dintre clienţii noştri şi au fost încântaţi”.  

Harry şi Meghan, cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei, adică de patru săptămâni. 

Ei au auzit de Project Angel Food de la mama lui Meghan, care locuieşte la Los Angeles şi care a aflat că asociaţia caută voluntari. 

“Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili”, a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. “Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan”. 

Cuplul s-a instalat în California (vestul Statelor Unite) luna trecută, după ce au decis să se distanţeze de familia regală şi să devină “independenţi financiar”. 

Ei au rămas discreţi în special în ceea ce priveşte reşedinţa lor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar locui pentru moment în Malibu. 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită “Archewell” şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de “material educativ şi de formare”, prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor, potrivit The Telegraph. 

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU

  1. EXCLUSIV Declarația comună a celor mai mari fundații din lume care deplâng INECHITATEA vaccinării care duce la apariția și răspândirea variantelor periculoase de Coronavirus : Open Society Foundations, The Rockefeller, Ford, Archewell - Mediamon. EXCLUSIV Declarația comună a celor mai mari fundații din lume care deplâng INECHITATEA vaccinării care duce la apariția și răspândirea variantelor periculoase de Coronavirus : Open Society Foundations, The Rockefeller, Ford, Archewell - Mediamon.

    […] Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles […]