19.7 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăLifestylePetrece mai mult timp în curte cu ajutorul copertinelor de la Shading

Petrece mai mult timp în curte cu ajutorul copertinelor de la Shading

Dacă te numeri printre acele persoane care ar sta afară pe terasă sau în balcon de dimineață până seara, însă nu o poți face din cauza condițiilor meteo, atunci poate este momentul să îți îndrepți atenția către o copertină. Aceasta este poate cea mai economică și mai facilă metodă prin care te poți asigura de faptul că nici vântul, nici ploaia și nici soarele mult prea puternic nu te vor împiedica din a te bucura de o zi relaxantă petrecută afară. Așadar fie că te îndrepți către o copertină simplă, fie că ai vrea să optezi pentru o variantă retractabilă, la Shading vei găsi varianta potrivită pentru tine! Cu o gamă variată de opțiuni și modele, specialiștii sunt gata să îți livreze o soluție personalizată, bazată pe dimensiunile și pe cerințele pe care le vei avea.

Poți opta pentru amplasarea deasupra ferestrei, a terasei sau chiar a balconului și poți alege să o utilizezi la tine acasă sau în cadrul unui restaurant sau a unei terase, fiind un accesoriu foarte versatil, care îți va aduce numai avantaje.

Protecție deplină

Un motiv principal pentru care oamenii aleg această modalitate de protecție este acela că o copertină poate proteja împotriva căldurii insuportabile și îți poate asigura umbra pe terasă sau pe balcon. Cu toate acestea, este important să menționăm că multe dintre copertinele de pe piață te pot proteja chiar și împotriva razelor UV, care sunt mai puternice la orele prânzului. Astfel, odată ce vei opta pentru un asemenea sistem, vei putea să citești o carte sau să servești o cafea pe terasă fără să te mai expui pericolului de a face insolație.

Pot crea un spațiu intim

Dacă locuiești la bloc este posibil să te fi întâlnit de numărate ori cu privirile curioase ale vecinilor, care uneori pot deveni deranjante. Cu alte cuvinte, cu o copertină potrivită nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la acest aspect, ba din contră, te vei putea bucura de relaxare pe balcon fără să te confrunți cu situații neplăcute.

Îți garantează confort

Fie că optezi pentru o copertină simplă, fie pentru una retractabilă, este important să știi că sistemul de acțiune este simplu și foarte eficient, ușor de utilizat și practic. Acesta este prevăzut cu un buton pe care dacă îl vei apăsa, brațele copertinei se vor închide, ceea ce este ideal pentru că te vei bucura de flexibilitate maximă.

Poate fi montată imediat

Indiferent de locul unde urmează să fie montate, aceste copertine sunt foarte ușor de asamblat, datorită flexibilității lor. Desigur, dacă nu îți dorești să faci asta de unul singur nu ai motive de îngrijorare, pentru că specialiștii Shading îți oferă servicii complete de montare și te asigură de rezultate excelente în cel mai scurt timp.

O copertină este rezistentă

Datorită faptului că sunt realizate din materiale excepționale, aceste copertine au avantajul durabilității. Astfel, odată ce sunt montate, nu se vor deteriora în cazul condițiilor meteo extreme și vor putea să fie utilizate ani la rândul fără a necesita mentenanță.

Cele mai citite

Cod galben de inundații pe râuri din 14 județe

Hidrologii au instituit un Cod galben de viituri, valabil joi până la miezul nopţii pe râuri din 14 judeţe. Experții de la Institutul Naţional de...

Maia Sandu, după summitul găzduit de Republica Moldova: „Ne-am arătat puterea şi unitatea într-un moment în care stabilitatea continentului nostru este în pericol”

Summitul găzduit astăzi de Republica Moldova ne demonstrează cât de valoroasă este Comunitatea Politică Europeană (CPE), a declarat joi Maia Sandu la finalul reuniunii CPE, subliniind că „astăzi...

Lista sporurilor pentru condiții vătămătoare acordate la Guvern

Cel mai mare spor pentru condiții vătămătoare a fost încasat de un director II din cadrul Secretariatului General al Guve rnului Astfel, pentru funcția publică de...
Ultima oră
Pe aceeași temă