1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeLifestylePantilimon, înaintea meciului cu Chelsea: Pentru astfel de partide te faci jucător

Pantilimon, înaintea meciului cu Chelsea: Pentru astfel de partide te faci jucător

Costel Pantilimon, portarul echipei Sunderland, declară înaintea meciului echipei sale contra celor de la Chelsea, din Premier League, că el pentru astfel de partide s-a apucat de fotbal.

"Va fi un meci dificil, dar aşa este orice partidă din Premier League. Este adevărat că Chelsea este o echipă de top şi că se află pe prima poziţie în clasament, aşa că ne aşteptăm să fie dificil, dar sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat bun. Acest gen de meciuri te fac fotbalist şi te fac să îţi doreşti să ai o carieră în acest sport, aşa că abia aşteptăm. Este foarte important pentru noi să intrăm în meci cu mentalitatea corectă şi să muncim mult", a declarat Pantilimon pentru site-ul oficial al lui Sunderland.

 "Chelsea este puternică în acest moment, sunt neînvinşi, dar sperăm să muncim mult, iar dacă vom face asta sper să obţinem un rezultat pozitiv. Am demonstrat deja împotriva echipelor bune că suntem o formaţie greu de bătut, în special datorită susţinerii pe care o primim din partea fanilor, care poate schimba soarta unui meci", a completat Pantilimon.

Costel Pantilimon a ajuns la Sunderland, în vară, după ce s-a transferat gratis de la Manchester City, unde a evoluat trei sezoane. Românul a devenit prima opțiune pentru postul de portar, după ce în primele nouă etape antrenorul Gustavo Poyet l-a preferat pe Vito Mannone.

În cele trei meciuri de Premier League în care a evoluat, românul a primit două goluri, un autogol în victoria din deplasare cu Crystal Palace (3-1) şi unul din penalti, în remiza cu Everton (1-1).

Costel Pantilimon ar putea evolua și în meciul cu Chelsea, de sâmbătă, de la ora 19.30, din etapa a XIII-a a Premier League. Sunderland va evolua pe teren propriu, pe Stadium of Lights.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă