O viitoare mămică a fost salvată de lătratul câinelui său

O tânără însărcinată în opt luni de zile a fost salvată de la moarte de lătratul și agitația cățelușei sale.

Share

Rl online 0 comentarii

07.08.2018 - 12:23

Tânăra era gravidă în 8 luni, atunci când animalul a început deodată să latre la pântecele femeii. Căţeluşa Keola se purta de parcă ceva era în neregulă cu stăpâna ei. Alarmată, viitoarea mămică a mers la doctor. A fost suspusă la câteva teste, iar la prima vedere, lucrurile păreau să fie în regulă.

Astfel că a fost trimisă acasă. Odată ajunsă aici, căţeluşa a început din nou să latre încontinuu la burta femeii. După câteva zile în care nu se mai înţelegea nimeni cu animalul, tânăra însărcinată s-a dus din nou la medic.

Aceasta a cerut să fie investigată mai în detaliu. După câteva teste mai elaborate, s-a descoperit că tânăra suferea de infecţie la rinichi. I s-a spus că dacă mai întârzia puţin, ar fi murit şi ea şi fătul. Britanica a fost tratată de boală, apoi a născut un copil sănătos.

Specialiştii în animale spun că anumite rase de câini pot detecta dacă oamenii suferă de boli. Aşa se explică faptul că patrupedul Keola lătra întruna la pântecele femeii. Acesta este un alt caz clar în care câinele îi salvează viaţa stăpânului.

Comentarii