11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleNaționala României a pierdut cu 1-0 meciul din Muntenegru. Am ratat orice...

Naționala României a pierdut cu 1-0 meciul din Muntenegru. Am ratat orice șansă de calificare la Cupa Mondială

UPDATE 23,55: Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, informează Agerpres.

România a eșuat astfel în campania de calificare după meciul din Muntenegru, unde echipa gazdă s-a impus prin golul marcat de Stevan Jovetic în minutul 75.

Fotbaliștii români nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din anul 1998.


Naționala României joacă luni seară, de la ora 21,45, pe Gradski Stadion din Podgorica, cu selecționata Muntenegrului.

Meciul face parte din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

După cele șapte meciuri anterioare, echipa României ocupă locul 4 în Grupa E a preliminariilor și are șanse infime de a se califica la Cupa Mondiale de fotbal din 2018.

În ultima perioadă tot mai mulți oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcție a germanului Christoph Daum, primul selecționer străin al reprezentativei României. De asemenea, spectatorii prezenți, vineri seara, pe Arena Națională, la meciul cu Armenia, i-au cerut demisia selecționerului Christoph Daum, atât la scorul de 0-0, cât și după marcarea golului victoriei României în prelungiri de către Alexandru Maxim.

La rândul său, Daum a afirmat într-o conferință de presă că are îndoieli dacă e bine să mai continue în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a României și că după partida cu Muntenegru din această seară va discuta cu oficialii FRF.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă