29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleMayong: Tărâmul magiei negre, al vrăjitoriei și al necromanției

Mayong: Tărâmul magiei negre, al vrăjitoriei și al necromanției

Satul Mayong este cunoscut ca fiind un centru de magie neagră, vrăjitorie și necromanție. Nu este o legendă urbană, istoria Mayong a fost spusă și povestită de generații întregi.

Cine ar fi crezut că micul sat Mayong de pe malul râului Brahmaputra, în districtul Morigaon, îmbrățișat de pădurea luxuriantă a Sanctuarului de viață sălbatică Pobitora, ar putea avea o istorie suficient de întunecată pentru a vă da fiori pe șira spinării?

Da, satul Mayong este cunoscut în mod obișnuit ca fiind un centru de magie neagră, vrăjitorie și necromanție. Nu este o legendă urbană, istoria lui Mayong a fost povestită și povestită de generații întregi.

Chestia legată de Mayong este că artele întunecate nu sunt un lucru de domeniul trecutului. Încă mai sunt practicate de unii dintre locuitori, iar aceste cunoștințe vor fi transmise din generație în generație. 

Pentru cei care găsesc fascinant subiectul artelor întunecate, Mayong este aur. Nu e de mirare că, chiar și cu istoria vrăjitoriei, a sacrificiilor umane și a tot ceea ce înseamnă vrăjitorie, Mayong este o destinație turistică foarte populară.

Am menționat sacrificiul uman? În timpul săpăturilor arheologice, au fost descoperite multe unelte, cum ar fi săbii și ceea ce părea a fi unelte folosite în timpul ritualurilor de sacrificiu uman din alte părți ale țării. Nu este ceva care să oprească un călător curios, nu-i așa?

Oamenii din Mayong au atât de multe povești de spus, povești despre cum oamenii au dispărut pur și simplu în aer, despre cum oamenii s-au transformat în animale și viceversa, despre cum se fac vrăji asupra oamenilor pentru ca rădăcina problemei să fie „curățată”, și apoi, există și practica Ayurveda pentru o serie de afecțiuni. Nu mă credeți? Du-te și întreabă-i tu însuți.

Când vă aflați în Mayong, trebuie să vizitați Muzeul Central și Emporiul Mayong. Aici, veți găsi manuscrise vechi de magie neagră și Ayurveda.

Cumva, după toate acestea, chiar și faptul că Mayong este înconjurat de frumoasa pădure a Pobitora Wildlife Sanctuary, unde trăiesc elefantul indian și marele rinocer cu un singur corn, pare atât de mediocru. Dar este adevărat; vizitați Mayong și pentru o experiență impresionantă a vieții sălbatice.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în...

Bali lansează o viză de nomad digital care îți permite să rămâi acolo timp de 5 ani

Indonezia speră să atragă mai mulți angajați care pot să lucreze remote (n.r. de la distanță) în țară cu o nouă viză pentru nomazi digitali. Viza...
00:00:38

VIDEO: Boris Johnson: „Anularea dreptului constituțional la avort, un mare pas înapoi”

Premierul britanic Boris Johnson, care a susținut declarații în timpul unei călătorii în Rwanda, a declarat că anularea de către Curtea Supremă a SUA...
Ultima oră
Pe aceeași temă