17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor: FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou într-o...

Liga Campionilor: FC Barcelona – Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou într-o seară magică

Barcelona și-a asigurat un retur mai ușor la Munchen, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Bayern, cu scorul de 3-0, pe Camp Nou. Catalanii vor porni cu prima șansă în a doua manșă, însă calificarea încă nu a fost jucată.

După o primă repriză, în care Bayern a evoluat ca și cum ar fi fost cu un om în minus, asta din cauza absențelor unor jucători ca Ribery sau Robben și în care au catalanii s-au jucat cu ocaziile de gol, a urmat partea a doua, una în care, din nou golurile s-au lăsat așteptate. Barcelona a deschis scorul abia în minutul 77, când Messi a înscris cu un șut la colțul scurt. Messi a majorat scorul după doar 3 minute, cu o scăriță incredibilă, tipică pentru starul argentinian.

Finalul meciului i-a surprins pe catalani în defensivă, cu nemții aruncând aproape la întâmplare mingi înspre careul advers. Totuși cei care au profitat de minutele tensionante ale prelungirilor au fost tot catalanii.Neymar a reușit să marcheze după o fază pe care și-a creat-o singur, ieșind cu mingea la picior pe contraatac.

După această partidă, Barcelona va avea șanse foarte mari la o calificare în finala Ligii Campionilor. Însă Bayern nu a evoluat cu jucători precum Ribery, Robben sau Alcantara, toți decisivi. Astfel, returul se anunță unul foarte dificil pentru echipa lui Messi.

Scorul final a fost apropiat de pronosticul, scor 2-0, conturat în analiza României libere.

Citește și FC Barcelona – Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic în meciul sezonului din Liga Campionilor

 

 

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă