Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kylie Jenner pierde statutul de ”miliardară prin forțe proprii” atribuit de Forbes!

Vedeta este acuzată că a mințit în legătură cu modalitățile de dobândire a averii sale.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2020 - 18:34

Statutul de cel mai tânăr "miliardar prin forţe proprii" atribuit lui Kylie Jenner de revista Forbes a stârnit controverse. Din luna iulie 2018 publicaţia i-a adus critici în urma includerii starletei în lista celor mai bogate americance „prin forţe proprii”.

În martie 2019, revista, specializată în evaluarea averii celebrităţilor, confirma propria predicţie şi o includea pe starletă în clubul averilor cu 10 cifre. 

Afirmaţia a părut validă odată cu anunţul achiziţiei, în noiembrie 2019, a 51% din acţiunile societăţii lui Kylie Jenner pentru 600 de milioane de dolari de către gigantul de cosmetice Coty. 

Marca Lylie Cosmetics, înfiinţată în 2015, a fost considerată drept un fenomen, capabil să genereze, potrivit societăţii, 420 de milioane de dolari cifră de afaceri în doar 18 luni. 

Vândute aproape exclusiv pe internet, produsele cosmetice ale mărcii au fost susţinute de popularitatea lui Kylie Jenner pe reţelele de socializare, cu 178 de milioane de abonaţi pe Instagram. 

Pe baza informaţiilor finnciare publicate de Coty, Forbes a revizuit estimările şi consideră că cifra de afaceri realizată în 2018 corespunde aproximativ unei treimi din suma dată de Kylie Jenner. 

Revista a acuzat-o şi pe mama starletei, Kris, ordonator de credite al familiei Kardashian-Jnner, că a falsificat declaraţii fiscale pentru a oferi societăţii o imagine mai seducătoare decât este în realitate. 

Potrivit Forbes, Kris şi Kylie ar fi dus o campanie, timp de mai multe luni, pentru ca starleta să apară pe prima pagină a revistei.

Vineri, Kylie Jenner a denunţat, pe contul de Twitter, "declaraţii inexacte" şi "afirmaţii fără dovadă" formulate de revistă. "Nu am cerut vreodată un titlu", a scris ea. 

Jenner a contestat şi faptul că ar fi făcut campanie pentru a apărea pe prima pagină a Forbes, care estimează că averea sa este puţin sub 900 de milioane de dolari. 

Citește totul despre:

#forbes #kylie jenner

Comentarii