28.1 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleKim Kardashian, decizie radicală în relația cu Kanye West

Kim Kardashian, decizie radicală în relația cu Kanye West

Potrivit publicației People cei doi nu își mai vorbesc deloc, decât strictul necesar și asta probabil legat de copiii pe care îi au împreună. 

 

„Kim și Kanye continuă să trăiască vieți separate. Nu au contact, nu țin legătura’, a menționat o sursă pentru aceeași publicație.

 „Kim se concentrează pe copii și muncă. Este foarte ocupată și pare fericită’, a mai spus sursa. 
 

Kim pregătește deja actele de divorț pe care cel mai probabil le va depune după debutul ultimului sezon al reality show-ului „Keeping up with the Kardashians”, unde, presa internațională speculează că vom afla mai multe informații. 

În plus cei doi deja locuiesc de un an de zile separat. 

„Kim și Kanye nu au avut altă opțiune decât de a locui separat fiindcă modul lor de comunicare devenise complet toxic. Au intrat în a doua jumătate a anului 2020 cu cele mai bune intenții și voiau să găseasă o cale prin care să se înțeleagă atunci când nu petrec timpul împreună. Dar s-a ajuns în punctul în care certurile s-au transformat în confruntări urâte și, din moment ce niciunul dintre ei nu a vrut ca copiii să fie expuși acestui tip de ostilitate, au rămas separați”, a precizat o altă sursă pentru Us Weekly.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rapid s-a despărțit de Dragoş Grigore şi Adrian Iencsi

Rapid a anunţat, joi, că a încetat colaborarea cu fundaşul Dragoş Grigore şi cu antrenorul secund Adrian Iencsi. „Clubul nostru s-a despărţit de Dragoş Grigore (37 ani), fundaşul...

contracte uriașe la Portul Tulcea

Doi prieteni ai eurparlamentarului PSD Mihai Tudose, Daniel Istrate și Cătălin Cristian Stăncic, au obținut, împreună cu unul dintre stăpânii Deltei Dunării, Hristu...

Programul național de fertilizare in vitro continuă și în 2024

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, majorarea bugetului Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse pe anul 2024 cu suma de 150 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă