3.4 C
București
joi, 2 decembrie 2021
AcasăLifestyleInovația Sharp 1-Touch Pro - spălarea cu o singură atingere, lansată la...

Inovația Sharp 1-Touch Pro – spălarea cu o singură atingere, lansată la IFA 2019 Berlin

„Cu seria Sharp 1-Touch Pro, transformăm și simplificăm procesele de spălare atât ale rufelor, cât și ale vaselor. În loc să parcurgem traseul tradițional de a selecta ciclurile complicate și pașii de programare, am decis să creăm o serie de produse prin care salvăm timpul consumatorilor și energia electrică. Prin această nouă tehnologie se evită programele alese greşit şi erorile care pot apărea în procesul de spălare. Concepute special pentru a genera programele care se potrivesc cel mai bine, produsele Sharp 1-Touch Pro fac ca spălarea rufelor și a vaselor să nu prezinte niciun fel de risc, garantând cele mai bune condiții de spălare pentru fiecare încărcare „, a declarat directorul european de vânzări și marketing, Alberico Lissoni.

Control tactil intuitiv

La fel de ușor de utilizat ca un smartphone sau o tabletă, produsele Sharp 1-Touch Pro au control tactil intuitiv. Mașinile sunt proiectate fără butoanele și cadranele obișnuite care produc  confuzie sau care sunt inutile. Produsele sunt dotate cu un ecran tactil unde sunt ilustrate clar programele și funcțiile selectate.

Mașina de spălat 1-Touch Pro 10Kg care își alege singură programul de spălare

O vorbă veche spune că „este omenesc să greșești”, tocmai de aceea SHARP a conceput o mașină de spălat care elimină riscul oricărei erori pe care noi, oamenii, am putea să o facem în procesul de spălare al rufelor. Maşina de spălat ultra-inteligentă  -Touch Pro 10Kg  duce automatizarea la un nivel cu totul nou. Concepută pentru a alege programul potrivit în locul utilizatorului, detectează tipul și greutatea textilelor, dimensiunea și intensitatea încărcării, calculează și setează automat temperatura, apa și consumul de energie, precum și programul și cantitatea necesară de detergent. Tot ce trebuie să faci e să îți încarci rufele și să apeși pe butonul Start.

Pentru 1-Touch Pro, asistență la curățare pentru 22 de tipuri de pete

Mașini de spălat Sharp 1-Touch Pro de 10 kg poate spăla încărcături mici cu programul de 12 minute, la o temperatură de 30 de grade Celsius. Acest program asigură eficienţa pe care o aşteptăm la costuri minime.

Maşina de spălat poate oferi asistență de curățare  pentru 22 dintre cele mai dificile tipuri de pete, de asemenea poate calcula nivelul, tipul și intensitatea petei. Produsul este un ajutor împotriva alergiilor, având un ciclu de spălare recunoscut de către Allergy UK,  o celebră fundație din Anglia care oferă sprijin celor aproximativ 21 de milioane de pacienți care suferă de alergii.

Mașină de spălat vase 1-Touch Pro detectează singură nivelul de murdărie 

O altă inovație prezentă la IFA 2019 este mașina de spălat vase 1-Touch Pro cu 15 seturi. Concepută pentru a detecta tipul de murdărie și  nivelul de curățare necesare,  mașina este capabilă să seteze ciclul și durata programului pentru fiecare încărcătură de vase.

De asemenea, 1-Touch Pro poate spăla vasele unei familii de patru persoane în numai 14 minute.

În plus, pentru o spălare mai specifică, vine în ajutor funcția ecologică AquaGlide. Jetul de apă poate fi direcționat fie în sus pentru a spăla interiorul paharelor, ceștilor sau chiar biberoanelor, fie în jos pentru o spălare mai intensă a vaselor cu pete de grăsime și urme de mâncare uscată. La fel de eficientă este și funcția WaterBlade care are mai multă putere de spălare a vaselor datorită celor două brațe de pulverizare a apei. Dacă vorbim de o spălare cu mai puține vase, utilizatorul poate alege chiar și în ce coș să le introducă, datorită funcției de încărcare la jumătate, care ajută la economirea apei şi energiei.

 

Cele mai citite

Cei care ne șterg numele

Eram obișnuiți anii trecuți să avem parte de fastul oficial și opulența culinară care marcau Ziua Națională. Acum pandemia a închis gura atât...
00:03:13

António Guterres, Secretar General, Organizația Națiunilor Unite: „Poporul Africii nu poate fi acuzat pentru nivelul imoral de scăzut al vaccinărilor pe care le au...

Vorbind alături de președintele Comisiei Uniunii Africane (AUC), Moussa Faki Mahamat, secretarul general a spus: „Poporul Africii nu poate fi acuzat pentru nivelul imoral...
00:02:04

Oficial! SUA ar putea modifica momentul eliberării stocurilor de petrol dacă prețurile scad

Vorbind într-un interviu video pentru conferința Reuters Next, secretarul adjunct al Energiei din SUA, David Turk, a declarat miercuri că administrația Biden ar putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă