-0.6 C
București
marți, 31 ianuarie 2023
AcasăLifestyleHarry și Meghan au înregistrat peste 15 ore de video pentru Netflix

Harry și Meghan au înregistrat peste 15 ore de video pentru Netflix

Harry a spus că este o „idee cu adevărat înțeleaptă” să filmezi o mulțime de imagini personale.

Ducele și ducesa de Sussex au înregistrat mai mult de 15 ore de filmări personale pentru seria lor de documentare anunță The Telegraph.

Prințul Harry a spus că a crezut că este un lucru „cu adevărat sensibil”, când i-a fost sugerat de către un prieten să documenteze despărțirea cuplului de familia regală.

Așadar, el și soția lui au făcut exact asta – cu bucăți de tip jurnal video folosind telefoanele sale mobile.

Acum, regizoarea de seriei Harry și Meghan, Liz Garbus, a spus că au fost filmate mai mult de 15 ore de filmări din primele luni ale anului 2020 – când a fost finalizat Megxit.

Ducii au împărtășit apoi totul cu Liz Garbus și cu soțul ei, producătorul Dan Cogan.

Presa britanică a dezvăluit că Harry și Meghan au semnat acorduri profitabile, despre care se crede că valorează mai mult de 100 de milioane de lire sterline, cu Netflix și Spotify, după ce au renunțat la calitatea de membri ai familiei regale, seria documentar fiind prima producție majoră pentru ei pe gigantul de streaming.

În scenele de deschidere, Harry este prezentat pe aeroportul Heathrow în filmări pe care le-a filmat el însuși în martie 2020, la punctul culminant al crizei Megxit și în timp ce se pregătea să părăsească Marea Britanie pentru ultima dată ca senior regal.

„Este vorba despre datorie și serviciu și simt că, fiind parte din această familie, este de datoria mea să descopăr această exploatare și mită care se întâmplă în mass-media noastră”, spune el.

Meghan este văzută separat, filmându-se în Vancouver purtând un prosop pe cap și spunând: „Din păcate, noi, pentru că luptăm pentru ceva, ei ne distrug”.

Discutând despre multitudinea de selfie-uri, Liz Garbus a spus pentru New York Times: „Sunteți chiar acolo, cu Harry, în Windsor Suite, procesând faptul că părăsește familia regală pentru prima dată în viața sa”.

„A urmat un alt clip cu Meghan acasă, singură, proaspăt ieșită de la duș, cu părul într-un prosop, fără machiaj, analizând la celălalt capăt cum ar putea fi viața lor de fapt.

„Este foarte personal, brut și puternic și m-a făcut să apreciez greutatea incredibilă care a avut loc în decizia lor”, a spus ea.

„De asemenea, a afirmat alegerea pe care am făcut-o cu privire la dorința de a dezvălui cum a apărut această pauză istorică”.

În primul episod din Harry & Meghan, Ducele de Sussex a spus că un prieten le-a spus că ar trebui să documenteze această perioadă specială a vieții lor.

El a spus: „Un prieten de-al nostru a sugerat de fapt să ne documentăm în această perioadă de timp.

„Cu toată dezinformarea care avea loc acolo, în special despre noi și despre plecare, mi s-a părut o idee cu adevărat sensibilă”.

Meghan este văzută apoi vorbind în camera telefonului și pare să întrebe dacă acesta este primul videoclip pe care l-a filmat, spunând: „Nu știu. Am vorbit despre asta. Continuăm să vorbim despre asta, pentru că știm asta, acum s-ar putea să nu aibă sens, dar într-o zi va avea sens”.

În filmările interviului, ea spune: „Am fost cu adevărat conștienți să ne protejăm copiii cât de bine putem și, de asemenea, să înțelegem rolul pe care ei îl joacă în această familie cu adevărat istorică”.

Pe măsură ce muzica de pian continuă să cânte, Harry spune: „Nu este vorba doar despre povestea noastră. Aceasta a fost întotdeauna mult mai mare decât noi.

„Nimeni nu știe întregul adevăr. Noi știm întregul adevăr. Instituția știe întregul adevăr. Iar mass-media știu întregul adevăr pentru că au fost implicați în el.

„Și cred că oricine altcineva în situația mea ar fi făcut exact același lucru”.

Meghan apare cu un prosop înfășurat în jurul părului, părând să vorbească în camera telefonului, spunând: „H este la Londra și eu sunt aici”.

Ea scutură din cap și spune: „Nici nu știu de unde să încep”.

Imaginile cuplului care îl prezintă pe fiul lui Archie în presă cum se joacă apoi cu vocea lui Harry care spune: „Slujba mea este să-mi păstrez familia în siguranță. Prin natura faptului că m-am născut în această poziție și cu tot ce vine odată cu ea și nivelul de ură pe care îl are, și care este provocat în ultimii trei ani, în special împotriva soției mele și a fiului meu, sunt în general îngrijorat de siguranța familiei mele.”

Meghan poate fi văzută apoi din nou, cu prosopul înfășurat în jurul părului, spunând: „Îmi doresc foarte mult să ajung de cealaltă parte a tuturor acestor lucruri”.

Urmează o pauză în care stă tăcută și apoi apare emoționată și spune: „Nu mai știu ce să spun”.

Liz Garbus a fost întrebată în mod repetat dacă Harry și Meghan dețin controlul asupra produsului final și dacă cuplul a văzut sau nu produsul final înainte de a fi aprobat.

„A fost o colaborare. Poți să mă întrebi în continuare, dar asta o să spun”, a spus ea.

Primele trei episoade din serialul documentar Harry & Meghan Netflix pretind să spună „adevărul deplin” al poveștii lor, al interacțiunilor lor cu familia regală și al experiențelor lor din viața publică.

Cu toate acestea, unele dintre afirmațiile cuplului au fost contestate. 

Cum s-au cunoscut

Cuplul dezvăluie în primul episod că s-au întâlnit pentru prima dată pe Instagram după ce Prințul Harry a văzut un videoclip Snapchat al lui Meghan – cu filtrul de urechi de câine – postat de un prieten comun.

„Eu am spus, cine este aceasta?” spuse el, înainte de a instiga contactul.

Prietena, despre care se crede că este Violet von Westenholz, director de PR la Ralph Lauren, i-a trimis un e-mail lui Meghan pentru a o întreba dacă ar fi interesată să-l cunoască și a cerut să se uite la feedul lui Harry pentru a „vedea despre ce este vorba”.

Apoi, cei doi au făcut schimb de numere de telefon și au fost „în permanență în contact” înainte de a merge la o primă întâlnire la Londra.

Într-un interviu BBC din 2017 pentru a marca logodna lor, Harry a spus că au fost prezentați de un prieten comun și că a fost „o întâlnire nevăzută cu siguranță”.

Meghan a adăugat: „Da, a fost cu siguranță un aranjament. A fost o întâlnire oarbă.”

Arta rasistă

Al treilea episod al programului sugerează că palatele regale sunt pline de artă și imagini rasiste, apoi arată câteva exemple – dintre care niciunul nu se află în palatele regale.

Istoricul Afua Hirsch le spune telespectatorilor că „dacă intri într-un palat sau într-o casă impunătoare sau într-un loc care reprezintă tradiția, probabil că te vei confrunta cu imagini rasiste”. Ea spune că picturile murale și statuile „glorifică instituția sclaviei”.

Citește și Cum a simțit cu adevărat regretata Regina despre trădarea lui Harry și Meghan în ultimele ei zile

Logodna anunțată la BBC a fost orchestrată

Ducesa susține că interviul lor de logodnă de la BBC nu a fost altceva decât un „reality show orchestrat”, adăugând: „Nu aveam voie să ne spunem povestea”.

Cuplul a fost intervievat de Mishal Husain, jurnalist BBC, în noiembrie 2017, imediat după un photocall oficial la Palatul Kensington.

S-au așezat unul lângă celălalt și au părut fericiți și relaxați în timp ce au descris modul în care „stelele au fost aliniate” atunci când s-au întâlnit, cum a cerut Harry în căsătorie și cum prințul și prințesa de Wales de acum fuseseră „uimitoare” și „minunate”.

Dar în cel de-al treilea episod al documentarului, Meghan a spus că a fost „regizată”.

Întrebată dacă au fost pregătiți cu întrebări, ea a spus: „Da. Dar apoi, de asemenea, spune „și apoi va fi un moment când vor cere să vadă inelul”.

Ea a adăugat: „Ideea mea este că nu ni s-a permis să ne spunem povestea pentru că ei nu au vrut…”, cu Harry intervenind – „nu ni s-a permis niciodată să ne spunem povestea… aceasta este consistența”.

Meghan a fost de acord, râzând: „Este adevărat… este consecvent… până acum”.

Doamna Husain a fost întrebată despre afirmație de colegii din emisiunea Today de la Radio 4, joi.

Ea a spus: „Știm că amintirile pot varia pe acest subiect în special, dar amintirile mele sunt cu siguranță foarte multe, am cerut să fac un interviu și să fac respectivul interviu.”

Commonwealth-ul este atacat amănunțit de către istoricii aleși să apară în emisiune.

Afua Hirsch îl numește „Empire 2.0” și îl descrie ca un „club privilegiat al națiunilor colonizate oficial”.

Ea adaugă: „Cei de la care a fost extras continuă să fie săraci între generații. Este o relație economică foarte clară. Și totuși, narațiunea actuală în Marea Britanie este că este o istorie veche, nu are rost să privim înapoi.”

Kehinde Andrews, un autor și activist, a spus: „Ei bine, nu s-a schimbat nimic, pur și simplu au avut relații publice mai bune. Și dacă te uiți la oamenii de culoare din Commonwealth, ei bine, condițiile lor sunt aproape la fel de proaste ca acum 50 sau 100 de ani.”

Regina Elisabeta a II-a a fost extrem de protectoare față de Commonwealth, iar Prințul Harry a lăudat tot ceea ce a realizat cu organizația.

Voalul de mireasă al lui Meghan a fost decorat cu cele 53 de flori ale țărilor din Commonwealth, iar ea și Prințul Harry au fost președinte și vicepreședinte al Queen’s Commonwealth Trust, concentrându-se pe egalitatea de gen și sprijinirea tinerilor.

Commonwealth-ul este o organizație de voluntariat care își propune să promoveze pacea și să stimuleze comerțul dintre țările membre, precum și să încurajeze cooperarea în probleme de mediu și economice.

Din cei 56 de membri independenți, 36 sunt republici.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ambasadarul ucrainean în Germania face presiuni pentru avioanele de luptă împotriva Rusiei

Ambasadorul ucrainean în Germania, Oleksii Makeiev, a subliniat luni cât de importante sunt avioanele de luptă în războiul împotriva Rusiei, informează dpa. "Încă nu am...

Ambasadarul ucrainean în Germania face presiuni pentru avioanele de luptă împotriva Rusiei

Ambasadorul ucrainean în Germania, Oleksii Makeiev, a subliniat luni cât de importante sunt avioanele de luptă în războiul împotriva Rusiei, informează dpa. "Încă nu am...

Bogdan Aurescu: România va relua în 2023 misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice

România urmează să își reia, în 2023, participarea la misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice, a spus ministrul de Externe Bogdan Aurescu...
Ultima oră
Pe aceeași temă