16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Hai sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala, in Mega Mall, pe 29, 30 noiembrie si 1 Decembrie 2019

Asa cum am reusit sa facem din 1 Iunie o sarbatoare nationala plina de rasete de copii, asa vrem sa facem si din 1 Decembrie.

Dincolo de discursurile adultilor, pline de ce nu merge in tara aceasta, exista si lucruri bune si frumoase, cu care ne mandrim, iar copiii au capacitatea de a le vedea, in mod autentic. Si pe aceste lucruri pozitive putem sa construim!

Sarbatoarea Romaniei este incompleta doar cu parada militara si ceaune cu fasole si carnati. Noi o vom completa cu muzica si dansuri populare, cu concursuri cu premii despre personalitatile, locurile si lucrurile cu care ne mandrim ca romani, cu activitati de manualitate cu simboluri rosu – galben – albastru facute impreuna.

Vom face cea mai mare bratara de iubire pentru tara, de 50 m lungime, din amprentele manutelor romanasilor si romancutelor, viitorul acestei tari. De asemenea, copiii prezenti vor putea intra in direct la Itsy Bitsy FM sa spuna „de ce iubesc Romania”: vineri 29 nov (16:00 – 18:00), sambata 30 nov (12:00 – 14:00) si duminica 1 dec (12:00 – 14:00. 

Cei mici au nevoie sa aiba modele romanesti cu care sa se mandreasca, au nevoie sa se bucure impreuna ca sa isi iubeasca tara. SuperEroii Itsy Bitsy vor fi prezenti pe toata durata evenimentului COPIII SARBATORESC ROMANIA si vor activa SuperPuterea iubirii de tara!

Itsy, Bitsy, SuperZapa, DjDodi, Spinner, Spark si echipa Itsy Bitsy te asteapta cu drag la cea mai mare si mai vesela sarbatoare a tuturor romanilor!

Iata aici si evenimentul pe facebook:

https://www.facebook.com/events/437000386955075/

 

Fii SuperEroul copiilor si vino cu ei sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei!

Ultima oră
Pe aceeași temă