13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO, VIDEO Șoseaua dintre 2 Mai și Vama Veche s-a transformat în...

FOTO, VIDEO Șoseaua dintre 2 Mai și Vama Veche s-a transformat în parcare

Vama Veche a înflorit în acest weekend,  la fel ca în fiecare an, transmite corespondentul RL aflat la fața locului.

Valentina Vlădoi

Zeci de tineri din întreaga țară au venit pe litoralul românesc să se bucure de libertate, distracție şi cele mai frumoase răsărituri. Aglomerația nu opreşte pe nimeni, iar petrecerile vor continua până marți, cu zeci de concerte live şi muzică pentru toate gusturile.

Până să ajungă însă la destinație, turiștii s-au trezit într-o coloană de mașini care începea de la 2 Mai.

Turiştii care au ales Vama Veche se pot bucura de muzica urbană la a cincea ediţie a Sunset Festival, unul dintre puţinele evenimente dedicate muzicii de acest gen care se desfăşoară în aer liber în România. Între artiştii care vor urca pe scena Sunset sunt The Goblin Minions, Nimeni Altu’, CTC, Coma, Kazi Ploae, Argatu & Moş Martin, Keri, Vali Umbra& Gonza, DJ Oldskull ori DJ Lexi.

Tot în Vama Veche, turiştii mai pot participa la Festivalul Vama Libre, ce va avea avanpremiera pe plaja „Acolo” şi la care şi-au anunţat prezenţa Omul cu şobolani, Ţapinarii şi Partizan (acustic), Reversed Gravity, Colonist pe Lună şi Full Tones. Totodată, „Opening Party”, „Smile to the Summer” – sunt câteva nume generice pentru petreceri şi evenimente ce vor fi organizate pe plaje, terase sau în cluburi.

Aroganță la Mamaia

Un clip video în care câteva persoane au venit cu elicopterul la un club din Mamaia a devenit viral pe Facebook, adunând peste 200.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. Se pare că elicopterul a zburat atât de jos încât curenții de aer produși de acesta a antrenat în jur mai multe obiecte și panouri publicitare astfel încât trecătorii au fost nevoți să se ferească.

O tânără a surprins momentul în care elicopterul a aterizat și a postat clipul pe Facebook, scriind alături: ”Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”.

 

Cele mai citite

Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu sau fără Piedone în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă