9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

FOTO. Cum s-a schimbat viața Georginei după întâlnirea cu Ronaldo

Modelul spaniol în vârstă de 26 de ani locuia într-o casă modestă și lucra pe un salariu săptămânal de 300 de euro înainte ca întâlnirea din iunie 2016 cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo să-i transforme radical viața.

Într-un interviu pentru ITV, jucătorul în vârstă de 35 de ani declara că și-a găsit „iubirea adevărată” în persoana Georginei, imediat după ce a văzut-o pe aceasta la magazinul Gucci, acolo unde aceasta era asistentă de vânzări.

Ronaldo, despre care se crede că are o avere de peste 400 milioane de euro, a adăugat că ar fi visul mamei lui, Maria Dolores dos Santos Aveiro, să-l vadă pe el și pe Georgina mergând la altar: „Ne vom căsători cu siguranță într-o zi. Mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel pentru mine”.

De când a început să se întâlnească cu Ronaldo, notorietatea Georginei a escaladat orice limite, aceasta ajungând să pozeze pe coperțile celor mai renumite reviste și adunând 21 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Astăzi, Georgina crește cei patru copii ai lui Ronaldo – fiica lor de trei ani, Alana Martina, gemenii surogat Eva și Mateo, și Cristiano Jr, în vârstă de zece ani – în Italia, la Torino.

Bruneta trăiește în prezent o viață la care cei mai mulți dintre noi nu pot decât să viseze. Se răsfață în vacanțe luxoase, se bucură de mega iahtul iubitului ei și de colecția acestuia impresionantă de mașini sport.

Desigur că nici acum viața lor nu e lipsită de controverse, mai ales că starul Juventus a fost acuzat anul trecut că ar fi violat un model într-o cameră de hotel din Las Vegas. Cei doi au trecut cu bine peste evenimentul neplăcut, Georgina susținându-și iubitul 100%.

Ultima oră
Pe aceeași temă