12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleFOTBAL: Viorel Moldovan va fi, din sezonul viitor, noul antrenor al francezilor...

FOTBAL: Viorel Moldovan va fi, din sezonul viitor, noul antrenor al francezilor de la AJ Auxerre

Viorel Moldovan va antrena în Franța din sezonul următor. Secundul lui Anghel Iordănescu la echipa națională a semnat un contract pe doi ani cu formația din liga a doua din Hexagon, AJ Auxerre, potrivit Digi Sport. 

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani le-a mai antrenat în cariera sa pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid dar și naționala Under 21 a României. Moldovan este secundul lui Anghel Iordănescu la echipa națională din 2014.

Aflat în cantonamentul din Italia, unde tricolorii se pregătesc pentru EURO 2016, Moldovan a confirmat faptul că a semnat cu Auxerre.  După partida amicală dintre România și Ucraina, care va avea loc la Torino, duminică, 29 mai, de la ora 20:30, Viorel Moldovan va pleca să urmărească partida dintre Franța și Camerun.

Fostul internțional nu a ascuns ca s-a ințeles cu echipa franceză și că s-a ajuns la o înțelegere pentru doi ani.

Viorel Moldovan a subliniat că rămâne concentrat pe ceea ce are de facut, la echipa națională cu care își dorește un parcurs cât mai lung la Euro 2016..

Auxerre a încheiat sezonul trecut pe locul 8 în liga a doua din Franța, iar obiectivul lui Viorel Moldovan pentru sezonul următor va fi promovarea echipei în Ligue 1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă