Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foraje puțuri la mare adâncime

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 18.04.2019 - 14:31

Decizia de a apela la o sursă de apă proprie este una extrem de avantajoasă și utilă pe termen mediu și lung. De alegerea tipului de foraj și a firmei cu care veți realiza lucrarea ține în bună măsură calitatea apei de care veți avea posibilitatea să vă bucurați. Echipamentele folosite și experiența unei firme specializate sunt singurele care garantează rezultatele la care vă așteptați.

Doar apelând la serviciile unei firme ce poate oferi consultanță pentru toate etapele necesare realizării proiectului, care are recomandări din partea unor clienți mulțumiți și numeroase foraje efectuate, așa cum este Tipfor, puteți fi siguri că investiția voastră  este sigură și a meritat tot efortul.

Pentru a beneficia de o apa de cea mai bună calitate, cele mai indicate lucrări sunt cele de foraje puturi la mare adancime. Realizarea unor lucrări de calitate pentru acest tip de forări presupune:

 • supervizarea lucrărilor de către un inginer cu experiență
 • executarea unei lucrări corecte, care să țină seama de toate aspectele implicate, fără a rata nicio etapă
 • identificare corectă  a calității straturilor
 • efectuarea unor măsurători corecte
 • alegerea metodei potrivite de forare
 • stabilirea corectă a diametrului de lărgire sau de șablonare
 • stabilirea poziției filtrelor, fantelor, centrorilor
 • alegerea tipului și cantității de pietriș mărgăritar potrivite
 • realizarea unei izolări sau cimentări la adâncime adecvate
 • stabilirea corectă a tuturor operațiilor pentru limpezirea completă a apei obținute
 • efectuarea măsurătorilor de debit
 • furnizarea celor mai potrivite soluții de echipare și exploatare a puțului.

Așadar realizarea unei lucrări de foraje puțuri la mare adâncime presupune multe cunoștințe tehnice și experiență din partea unor experți care știu foarte bine care sunt cele mai importante etape și ce trebuie făcut pentru a obține o apă de calitate superioară. Alegand cea mai bună consultanță și cele mai rentabile soluții de realizare a lucrărilor puteți să obțineți și cel mai bun raport calitate-preț. 

Tipfor este exact acea companie de care aveți nevoie pentru realizarea unor foraje puțuri la mare adâncime de cea mai înaltă calitate. Doar apelând la o firmă specializată în realizarea de astfel de forări aveți garanția realizării unor lucrări adecvate și potrivite pentru tipul de sol existent.

Compania dispune de o experiență relevantă de peste 10 ani în domeniu, timp în care a realizat peste 2000 de foraje, de până la 370 m adâncime.

Veți avea parte de consultanță și soluții alternative pentru adoptarea celor mai bune variante de lucrări, la prețul cel mai avantajos. Profesioniștii de aici se vor ocupa atât de întocmirea documentației pentru executarea puțului, obținerea autorizațiilor și avizelor necesare, cât și de execuția unor lucrări de cea mai bună calitate.

Utilajele folosite pentru realizarea lucrărilor sunt performante și potrivite pentru a fi folosite în exploatarea tipului de sol existent în țara noastră. În plus beneficiați și de garanție pentru lucrările efectuate.

Serviciile pot fi prestate oriunde în țară, echipele putând interveni pentru realizarea oricărui tip de forări acolo unde este necesar.

Pentru a vă bucura de o sursă de apă de calitate și de lucrări la cele mai înalte standarde  alegeți întotdeauna soluția Tipfor.

Comentarii

loading...