22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleFoodPlaza Romania inca pluteste pe valul reducerilor

Plaza Romania inca pluteste pe valul reducerilor

Tocmai am vizitat complexul comercial Plaza Romania: ultima destinatie privind reducerile masive de vara din magazinele bucurestene. In mod neasteptat, m-am intors cu un feeling pozitiv: oboseala putina, aglomeratie in limita bunului simt, reduceri la articole in majoritatea magazinelor, plus o veste buna pentru pasionatii de mall. Dar despre asta la final. Se pare ca centrul comercial Plaza Romania, situat intr-una din cele mai populate zone ale Bucurestiului, ramane ultima si singura optiune, in momentul de fata, in materie de reduceri. Chiar daca majoritatea magazinelor au introdus si colectiile noi, stocurile aflate in solduri mai au de oferit. Spre deosebire de Bucuresti Mall, unde senzatia a fost de a ma simti inselata, aici perioada de reduceri este in plina desfasurare.

De obicei intru in aceste malluri prin partea laterala si primul magazin ce-mi iese in cale este Guara, pe partea stanga. Un magazin aerisit, in care toate produsele sunt vandute la pret redus: pantaloni lungi in jur de 100 lei, pantaloni treisferturi la 79 lei si rochiile la 150 lei bucata. Vizavi este Junker, in care un sfert din spatiu este inca dedicat produselor rentabile pentru orice portofel. Tricouri, maieuri sau fuste la doar 39 de lei, iar bluzele cu maneci lungi la 49 de lei. O mica dezamagire am avut-o cu Cavaliere, de unde nu prea mai poti cumpara camasi din sezonul trecut, poate doar cateva, cu maneca scurta, din in si colorate (75 lei). La Musette rafturile sunt golase, in timp ce la Pepper inca poti cumpara incaltaminte la preturi foarte scazute: papuci colorati la 59 de lei, sandale argintii sau alb si negru pana in 130 lei perechea. Zara este paradisul femeii. Desi e cam dificil sa faci diferenta intre zonele cu produse din colectia noua si cele cu articole reduse, avantajul este ca aici preturile sunt bune indiferent de sezon. Tricouri de la 20 lei pana la 60-70 lei, jachete in jur de 50 lei, genti, incaltaminte, produse de vara sau chiar pentru toamna tarzie pot fi cumparate lejer cam de oricine. Stefanel m-a impresionat cu noua colectie. Desi ma deprima sa vad haine groase in plina vara, propunerea Stefanel pentru toamna-iarna mi-a smuls un zambet de incantare, in pofida preturilor foarte ridicate. Celelalte branduri, care se regasesc si in mallurile deja vizitate, nu aduc nimic nou. Dar vestea buna pentru pasionatii de shopping este data de anuntul prin care Plaza Mall isi va extinde suprafata cu inca un etaj suplimentar deasupra locatiei actuale a supermarketului G’market. Dupa extensie, mixul de magazine va fi imbunatatit prin adaugarea a peste 30 de magazine noi.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă