1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeEconomieEconomie internăBurger King a deschis un restaurant în Promenada Sibiu

Burger King a deschis un restaurant în Promenada Sibiu

Burger King a deschis un nou restaurant în Sibiu. Noul restaurant e amplasat ăn mall-ul Promenada Sibiu.

Cu ocazia deschiderii, Burger King a lansat o surpriză pentru turiștii din toată țara și pentru fanii din Sibiu. Primii 100 de clienți au primit la deschiderea restaurantului din centrul comercial Promenada Sibiu, un burger Whopper.

„Ne dorim foarte mult să fim cât mai aproape de toții fanii noștri din România, motiv pentru care deschidem un nou restaurant într-un oraș foarte vizitat de către toată lumea. Este o bucurie pentru noi să ajungem în Sibiu și să adaugăm un alt obiectiv pe hartă turistică a orașului. Suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută în restaurantul nostru și de abia așteptăm ca ei să descopere gustul emblematic de grătar Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noul restaurant este situat în zona de food court a Promenada Sibiu cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare, iar echipa este formată din30 de angajați.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă