17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleFlavius Stoican, antrenor Dinamo: “Nu ne cade bine acest eşec”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo: “Nu ne cade bine acest eşec”

Dezamăgire în tabăra lui Dinamo după eşecul pe teren propriu, scor 2-3, cu FC Viitorul, echipa lui Hagi. Meciul de vineri seară a contat pentru etapa a 14-a a Ligii Întâi.

“Nu ne cade bine acest eșec. Trebuie să nu cedăm pentru că se întâmplă și la case mai mari. Am avut un parcurs foarte bun, cu multe victorii la rând, dar acum a venit această perioadă. L-am schimbat pe Bilinski pentru că nu m-a încântat evoluția lui'', a declarat Flavius Stoican, potrivit Look Tv.

''Nu-mi pică bine pentru că fanii îmi cer demisia. Mai avem câteva etape până la iarnă și apoi vom trage linie. În momentul asta, avem nevoie de Patrick Petre. El va ajunge un jucător foarte mare'', a conchis Stoican.

De partea cealaltă, Hagi, este bucuros pentru cele “trei puncte frumoase” cucerite în fieful lui Dinamo: "Sunt trei puncte importante obținute pe un stadion unde există tradiție. Este bine că jucam fotbal, că profităm de forma bună în care ne aflam, dar regret faptul că am jucat doar o repriză, una doar ne-am apărat și nu este prima oară. Sunt fericit că am câștigat trei puncte frumoase''.

Hagi a mai spus că a mizat pe slăbiciunile lui Dinamo şi că fotbaliştii săi au speculat foarte bine greşelile “câinilor”. ''Am pregătit meciul bine, am încercat să speculăm slăbiciunile adversarului. Mitrea este un jucător care crește, este bine că a început să-i placă să joace fotbal, pentru că atunci când a venit la noi credea ca n-o mai poată ajunge fotbalist. Cred că poate crește frumos", a încheiat Gică Hagi.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă