Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fenomen meteo extrem de rar: a nins în Sahara

Un strat de zăpadă de aproximativ 25 centimetri s-a depus în Sahara, în urma unei furtuni care s-a abătut peste regiune duminică, potrivit news.ro.

Rl online 0 comentarii

09.01.2018 - 12:18

Este pentru a treia oară în ultimii 38 de ani când ninge în oraşul Ain Sefra din Algeria, iar dunele de nisip au fost acoperite de zăpadă. 

Zăpada a început să cadă în primele ore ale zilei de duminică, iar fotograful Karim Bouchetata a captat fenomenul.

„Am fost suprinşi când ne-am trezit şi am văzut din nou zăpadă. S-a menţinut toată ziua şi a început să se topească pe la ora 17.00”, a spus el, citat de Daily Mail.

În decembrie 2016, oraşul cunoscut drept „Poarta deşertului” a fost acoperit de zăpadă şi gheaţă, pentru prima dată în 37 de ani, ceea ce a provocat haos pe străzi.

Comentarii