3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLifestyleDe ce este somnul atât de important

De ce este somnul atât de important

Mai jos sunt doar câteva dintre motivele pentru care somnul trebuie să reprezinte o prioritate pentru tine.

Vei avea un ten mai sănătos

Mai mult somn înseamnă o piele mai curată. Somnul insuficient poate induce o stare de stres, care cauzează coșuri și puncte negre, chiar și în cazul adulților.

Rezultatele unuii studiu au indicat faptul că studenții sunt cei mai expuși unor astfel de probleme, în special în timpul sesiunilor de examene.

Ochii vor fi mai luminoși

Cel mai adesea, cearcănele negre care se formează în jurul ochilor sunt ereditare, dar ele pot deveni și mai pronunțate dacă nu te odihnești suficient. Pentru a le ameliora, folosește un strat subțire de cremă pentru ochi si fond de ten.

Vei începe să arăți din ce în ce „mai bine”

Sigur, este posibil ca tu să nu te simți obosită dar prietenii, familia și colegii de serviciu vor observa imediat că nu te-ai odihnit îndeajuns.

O echipă de cercetători din Suedia a rugat un grup de studiu să se uite la un grup de poze cu oameni obosiți și unul cu oameni care dormiseră 8 ore pe noapte. Cei care dormiseră noaptea păreau mai sănătoși și mai puțin obosiți, și mult mai atractivi.

Cele mai citite

Papa Francisc e în vizită în Grecia

Papa Francisc a sosit sâmbătă dimineaţa la Atena, în vizită ecumenică, în Grecia, venind din Cipru, relatează AFP. Este prima vizită a unui suveran...

Grindeanu, termen pentru podul de la Brăila

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat după o vizită pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, că acesta trebuie să fie dat...

Djokovic: „Nu știu dacă voi participa la Australian Open”

Novak Djokovic, liderul ATP, declară: "Nu știu dacă voi participa la Australian Open". Organizatorii Australian Open au impus condiţia vaccinării anti-Covid pentru jucătorii şi jucătoarele...
Ultima oră
Pe aceeași temă